Friss, roppanós héjú cipó, nemzeti szalaggal átkötött kenyér, magvas buci, piros-fehér-zöld színű vekni, hagymás-mézes és málnás-pisztáciás ízesítésű péktermék. Ez csak pár példa azokból a termékekből, amelyek június 14. és 15-én a Magyar Pékszövetség asztalára kerültek. Ugyanis a szervezet idén immár tizenkettedik éve hirdette meg szakmai versenyét. A megmérettetés célja 2023-ban is az, hogy a sütőipari vállalkozásokat ösztönözzék minél izgalmasabb, újítóbb, rendhagyó péktermékek megalkotására, ezáltal gazdagítva az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, a kenyér választékát.
Forrás:
amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás