Friss, roppanós héjú cipó, nemzeti szalaggal átkötött kenyér, magvas buci, piros-fehér-zöld színű vekni, hagymás-mézes és málnás-pisztáciás ízesítésű péktermék. Ez csak pár példa azokból a termékekből, amelyek június 14. és 15-én a Magyar Pékszövetség asztalára kerültek. Ugyanis a szervezet idén immár tizenkettedik éve hirdette meg szakmai versenyét. A megmérettetés célja 2023-ban is az, hogy a sütőipari vállalkozásokat ösztönözzék minél izgalmasabb, újítóbb, rendhagyó péktermékek megalkotására, ezáltal gazdagítva az egyik legalapvetőbb élelmiszerünk, a kenyér választékát.

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.