Valaki adja át neki a felelősöket!

Orbán Viktor tudni akarja, ki sodorta a csőd szélére az Európai UniótOrbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videóban arról beszél, hogy Brüsszelben hamarosan kezdődik az európai uniós tagállamok vezetőinek csúcstalálkozója. Erről egyébként korábban már Twitteren is posztolt, amiről itt írtunk. A Facebookon másra koncentrál:

Egyetlen dolgot kérdez most itt Brüsszelben mindenki: hová lett a pénz?

Ugyanis – folytatta a kormányfő – az Európai Bizottság benyújtott egy költségvetésmódosítási javaslatot: „újabb súlyos százmilliárdok” befizetését kéri a tagállamoktól.

Orbán Viktor szavai szerint adódik a kérdés, hogy jöhetett létre ez a helyzet, hogyan sodorhatták a csőd szélére az Európai Uniót.

A nagyobb tételeket sorolva ismertette: 50 milliárd eurót akarnak kérni a tagállamoktól, hogy odaadhassák Ukrajnának, „miközben azzal a pénzzel sem tudnak elszámolni, amit eddig adtunk”.

Sok pénzt akarnak a tagállamoktól, hogy ki tudják fizetni a korábban felvett európai uniós hitelek kamatait – tette hozzá. Megjegyezte: ezek azok a hitelek, amelyekből ezidáig Lengyelország és Magyarország „egyetlen fityinget sem látott”.

A miniszterelnök frivolnak nevezte, hogy még több pénzt akarnak tőlünk a migrációra, de nem a határvédelemre, hanem hogy behozhassák a migránsokat és „természetesen magukról sem feledkeztek meg: eurómilliárdokat kérnek a brüsszeli bürokraták fizetésének emelésér”.

Orbán Viktor kijelentette: a magyar álláspont világos, először tudni akarjuk, mire költötték el „azt a rengeteg pénzt, amit eddig adtunk”.

Utána választ várunk arra a kérdésre: kik felelősek azért, hogy a csőd szélére jutott az Európai Unió

– zárta szavait.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te retkes zsiros cigány, az EU él de a te országod a halál szélén te rohadék, hiába ugatsz a szinjátékod csak a beteg és agyi gyengék veszik be, úgy utálom ezt az emberi szemetet...ahová lép mindent tönkre tesz a hatalomért és pénzért az aljas patkány
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Elhányom magam ha csak rá nézek erre a pöffeteg cigányra, undoritó egy aljas kis zsiros patkány, mit képzel ki ö?? egy betolakodott primitiv román cigány aki magyarnak akar látszani de közbe szivja a nép vérét ez a szemét,, mikor ébred fel ez a nép vagy ennyire buta és primitiv lenne ?? lassan azt hiszem az is, meg is érdemli a sorsát ha ez kell egy mocskos maffia kormány,, egy balkáni sötét ország amit épitett ez a banda, már szégyen magyarnak lenni,,,,,ez a büszke nép???
csipetke
Miért nem azzal foglalkozik orbán,hogy Magyarországot ő miért sodorja a csőd szélére,és miért teszi az országot veszélyeshulladék-temetővé? Értelmes ötletük nincs,ezért telesz@rják az országot akksi-gyárakkal,és az ezekhez tartózó hsaznált / és vagy hibás akksi feldolgozókkal.Mindezt úgy,hogy meg se kérdezik az embereket. Szégyenkormány...
telegdilaci
@sgl:A Magyar Emberek is ezt szeretnék tudni,Miniszterelnök Úr hova lett a az a Pénz ami az EU-ból soha nem látott összegű Euró milliárdok bejöttek az Országba az ön 13-évi kormányzása alatt? egyébként ki is Ő hogy felelősségre vonja az EU-t hogy hova lett az a pénz amit az EU-tagországok adófizető állampolgárai adójából fizettek be,nem az itthoni válsággal kellene foglalkozni hogy lehetne kimászni a szakadékból amibe 13-év alatt kormányozta az Országot,Rá erőlteti a lakosságra a KÍNAI akkumlátor gyárakat,amik veszélyesek a környezetre,hatalmas Víz és energia igénye van ami Magyarországnak egyik sincs meg,Nem kellett volna erről a borzalomról Társadalmi egyeztetés a lakossággal,ha a politikusok lakása közelében épülnének ezek a környezet károsító üzemek biztosan soha nem épülnének meg!
bence
@Maccska: ! Ha jogos , akkor ő az egyedüli aki választ tud rá adni ! Nem kérdezzen , hanem válaszoljon !
drrotf
Most hogy ma megkapta az illetékestől a választ az EU-ban, hallgat mint aki betett a nadrágban!Ó.Viktor, tényleg nagy szabadságharcot vívtál, de ezt talán az óvodában meséld két -három évesnek, mert ők még nem ismernek, hogy Te finoman szólva egy nagyot mondó ember vagy!A nagyok már úgy mondnák hogy hazudozó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.