Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Tuzson Bencét jelölte igazságügyi miniszternek, miután Varga Judit lemondott. A kormányfő nagyon rapid módon döntött, ámbár az is lehet, sőt, hogy a politika boszorkánykonyhákán már régen kész volt nem a csere minden feltétele.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nagy horderejű dolgokban már csak így megy ez...!
A felülről irányítás minden esetben azért van, hogy bizonyos személyeken kívül alapvetően semmi ne változhasson meg.
drrotf
Eddig sem a szakmaiság volt a döntő az igazságügyi miniszter kinevezésénél, mostani kinevezés azonban mindent visz. Ennyire járatlan ember a jogi ügyekben csak Varga Jucus volt.Ennek az embernek , akit majd kinevez Ó.Viktor sem megfelelő jogi gyakorlata , sem elméleti ismerete nincs, ez az ember egy csicska, gondolkodás nélküli végrehajtó!Nem gondolom, hogy a jogállami működéshez ez az ember valamit is hozzá tud tenni.Ezért nem Ő a felelős, legfeljebb annyiban hogy nem utasította vissza a kinevezést,, mert ellentmondani képtelen Ó.Viktornak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.