Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be arról, hogy fontos dolgokat mondtak el a felszólalók a múlt heti megemlékezésen.

Hadházy Ákos: "Fontos dolgokat mondtak el a felszólalók a múlt heti megemlékezésen"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A független képviselő felidézte Majtényi László szavait, aki arról beszélt, hogy "a NER a választási csalás intézménye".

Választási csalás az, ahol propaganda minisztérium van, állami propaganda tévével KESMA-val. Alkotmánybíróság sincs, amelyik őrizné a választás tisztaságát. Emiatt teljes tévedés bármilyen engedményekről tárgyalni a Fidesszel, csak a rendszer megdöntése lehet a cél

Hadházy Ákos bejegyzését Ungváry Krisztián felszólalásával folytatta, aki arról beszélt, hogy "Orbán előtt Koppány volt az utolsó olyan politikus, aki megkérdőjelezte, hogy Magyarország a Nyugathoz tartozik".

Szerinte a Fidesz egy posztkommunista rendszer levetett rongyait hordja, volt kommunista besúgókat tesz miniszteri pozícióba, egy az egyben átveszi az orosz háborús propagandát és orosz módszerekkel csinál vásári színjátékot a demokráciából.

Hadházy szerint kétségtelenül Baranyi Krisztina tette a legsommásabb kijelentést arról, hogy hogyan áll a demokrácia Magyarországon:

sz.rul.

A politikus bejegyzésében kiemelte, egy biztos:  "szüleinknek és nagyszüleinknek bizonyos tekintetben szerencséje is volt, hogy az előző rendszerben itt voltak az szovjet csapatok".

Hozzátette:

Így ők elmondhatták és elmondhatják, hogy 1956 után azért nem nagyon tettek semmit a rendszer megdöntéséért, mert az oroszok nem engedték volna. Nekünk viszont nincs ilyen szerencsénk, ha mi nem teszünk semmit a tiszta választások megteremtéséért, az egyedül csakis a mi felelősségünk.

Forrás: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Teljesen egyértelmű a választási csalás.Az ellenzék valahogy ezzel nem akar foglalkozni,kivéve Hadházy-t.Egyedül ehhez kevés.
csak úgy....
nyugaton Ákost és a leleplezö, antikorrupciós munkásságát mebecsülnék a választók, ha itt nem is találna annyi látványos dolgot,mint azt 0rbánisztánban talál! - a buta fidesz jobbágy magyarok miért imádják a kifosztóikat? - mert a szocik is loptak? :) - 0rbán elszámoltatta öket? -azt nem is merte volna megtenni az elvtársaival szemben! - ö tudta ,hogy a kuka magyaroknak elég egy ígéret és a folyamatos hazudozás...immár több mint 13 éve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.