Tombol a nyár, akinek nincs alkalma messzebbre szökni hétvégén a fővárosból, azok közül sokan célba veszik a Római partot, ami mégis víz-közel. Ha már ott van az említett városlakó, szívesen enne-inna is. A tudatosabbja az önfeledt nyaralásimitáció közben sem feledi, hogy elemi kötelességünk amennyire tőlünk telik odafigyelni a Föld nevű bolygóra, amit kölcsönkaptunk és a gyerekeinknek, unokáinknak szeretnénk továbbadni...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Sajnos meg kell békülni a gondolattal, hogy vannak végtelenül ostoba emberek is körülöttünk. Na meg rengetegen olyanok, akik abszolút nem törődnek a környezettel, lustaságból, nemtörődömségből nem csak a saját, hanem mindannyiunk jövőjét veszélyeztetik.
Az ilyenek miatt nagyon nehéz lesz bevezetni az eldonható műanyag csomagolóanyagok helyettesítését saját, újrahasználható tasakokkal és szatyrokkal. Én egyébként az ilyen eladót kidobnám a hekkező tulajdonosa helyében.

Hát ez a hír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.