Egy fényképen mutatta meg, hogyan tartotta fent a kontroll nélkül ellopható EU-s pénz a Fidesz rendszerét. És azt is, hogy a propaganda hogyan biztosítja a folyamatos, kényelmes lopást.

Így lopta az EU-s pénz a Fidesz – Lerántotta a leplet Hadházy Ákos

A megyei propagandalapok ellenzéki pénzügyeket támadó "tudósításai" mellett sorozatban bukkannak fel egy 13 milliárdos EU-s projekt "eredményéről" szóló, EU-s pénzből fizetett hirdetések.

A képernyőfotó gyönyörűen szimbolizálja tehát az ördögi körforgást: lopj el sok támogatást, abból tömjed ki pénzzel a propaganda sajtót, ami biztosítja, hogy nyugodtan lophass még több EU-s pénzt.

- írta.

A politikus szerint a fizetett hirdetésként megjelenő PR cikkek egyébként semmit nem árulnak el a konkrét projekt részleteiről, arról sem, hogy ki és mennyit költött el. Így csak sejteni lehet, hogy a Miniszterelnökség 13 milliárd forintos(!) informatikai fejlesztését reklámozzák olyan bullshit mondatokkal, amelyekből semmi nem derül ki, hogy valójában mi készült ebből az irdatlan sok pénzből.

A hivatalos projektleírásban szereplő vállalások nem túl ambiciózusak: a 13 milliárd elköltése után például azt vállaltuk, hogy négy ügykörrel többet lehet intézni és ötezerrel több elektronikus ügyintézés lesz az ügyfélkapun…

- tette hozzá a politikus aki szerint már csak a perverz vicc kategória, hogy az EU-s pénzből fizetett kamu hirdetésekkel kitömött propagandalapokban a hirdetés cunami mellett éppen azon keseregnek, hogy az ellenzék a választások előtt külföldi, szövetséges országokból érkezett adományokat kapott.

Így lopta az EU-s pénz a Fidesz – Lerántotta a leplet Hadházy Ákos

Kb. harmincad részét annak, mint amennyit a Fidesz az adófizetők pénzéből ÉVENTE a propagandára költ – és ebbe még nem számoltuk bele ezeket az EU-s projektekből fizetett hirdetéseket.

Amíg az ellenzék nem hajlandó a kisújját sem megmozdítani a propagandagépezet letöréséért, sőt, lelkesen kiabálja, hogy a „médiatúlsúly“ kérdése olyan probléma, amivel nem kell foglalkozni, ne csodálkozzon, ha ilyen pofonokat kap.Ezek után nem ér azon picsogni, hogy „nade bezzeg a Fidesz sokkal csúnyább dolgot csinál“, de ugyanez meg minket megerősít. A megoldás egyszerű: tessék patyolat tisztának lenni és/vagy harcolni a propaganda ellen.

- zárta le a gondolatait.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: 0rbán hülyeségeit még valaki mindig beszopja?...Félelmetes...:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Valami van bár nem az igazi!!csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Ez a barom Szarházy mindennap talál valamit! Kibaszott okos ember!
Aki Én
@Szarházy Mákos: @NKF: @Maccska: @ómió: @Pegero: @Philip Marlowe: esetleg cáfolná valamelyikőtök? Csak, hogy legyen alapja a hörgéseiteknek.
Vagy ahhoz mind ostoba suttyók vagytok?
exmelós
@NKF: Nem tetszik,hogy a tolvaj bandád hogy lop csal hazudik?
exmelós
@NKF: Mindenesetre nem hazug tolvaj mint a tolvaj,szemét fitymasz bandád,Rohadjon meg mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.