Már egy átlagos magyar háztartás jövedelmének egyharmadát emészti fel a lakáshitel-törlesztés a Magyar Nemzeti Bank szerint. Ezzel beköszöntött az orbáni hitelválság Magyarországra.

Beköszöntött az orbáni hitelválság – Családok százezreinek lakhatása kerülhet veszélybe a DK szerint

Az Árnyékkormány szerint magyar családok százezreinek lakhatása kerülhet veszélybe az Orbán-kormány által előidézett hitelválság miatt. Ugyanis az orbáni infláció miatt szálltak el a lakáshitel-kamatok, az orbáni infláció miatt viszi el a fizetések és a nyugdíjak egyre nagyobb részét az élelmiszerdrágulás és a rezsiemelés, az orbáni infláció miatt marad egyre kevesebb pénz az emberek zsebében.

Ha pedig már nem fogják tudni fizetni a lakáshitel-törlesztéseket, akkor magyarok tömegei veszíthetik el az otthonaikat. Amíg Orbán Viktor marad, marad a hitelválság és marad az orbáni infláció is.

A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány felkészült arra, hogy a kormányváltás után letörje az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

- írták.

Forrás: MTI-OS

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Orbáni infláció, orbáni hitelválság. Már csak a született fideszesek hisznek még vakon. Miközben a szemük láttára omlik össze tündérország (ahol még a kerítés is kolbászból lesz by matolcsy), mint a falusi, korhadt retyó.
verőce21
Már csak arra vagyok rém kíváncsi, ki lesz szerdán a miniszterelnök...?
drrotf
Nálunk ,ahol a FIDESZ-nek már 12 éve kétharmados hatalma van ,s az Országgyűlés sem látja el az ellenőrzési feladatát, mert vagy annyira megkurtították és lehetetlenné tették ennek a feladatnak az ellátását, vagy már maga az intézmény sem működik úgy ahogy a törvény azt előírja, csak vegetál mert már több mint két éve vészhelyzeti kormányzással egy személy Orbán Viktor irányítja az országot.Vidéken a polgármesterek a a településük élet-halál urai.Ők mondják meg hogy mi történik a területen, kinek lesz jövedelme , ki hogyan tud megélni a településen, és ha valakit ki akarnak csinálni a polgármesterek, azt nyugodtan megtehetik, azt a látszatot keltve hogy minden jogszabály szerű volt a bosszúálló intézkedésükben..l Az emberek úgy érzik hogy az középkorban élnek, ahol a földesúr volt az élet ura, csak az első éjszaka jogát nem rendelték még el, bár az is lehet hogy ebben tévedek.
Havanagi
Szavazzatok a fideszre és ez lesz halálotokig.! Csak ezt tudom mondanai a háromszoros győzelem után.Esetleg gondolkodni???
ómió
Kísért benneteket a devizahiteletek, efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.