Minden eddiginél magasabb szintet ért el a Keleti Nyitás néven futó fideszes lázálom.

Felpörgött Szijjártóék Keleti Nyitása: Salem Abdullah Al-Jaber Al-Sabah Magyarországon tárgyal

Kemény 33 millió dollár az éves kereskedelmi forgalmunk Kuvaittal. Forrás: Pixabay

A Ryanair vezére által csak Dumbnek (vagy Dumbernek) becézett Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hétfőn hivatalában fogadta Salem Abdullah Al-Jaber Al-Sabah kuvaiti külügyminisztert.

A találkozón Nagy Márton kiemelte, hogy Kuvait a világ ötödik leggazdagabb, a munkanélküliség rendkívül alacsony, mindössze 2,5 százalék, mindez pedig példaértékű – írja az Országos Sajtóiroda.

A gazdaságfejlesztési miniszter hangsúlyozta, hogy a kereskedelmi kapcsolatok 2022-ben 33 millió dollárt értek el, ebben nagy tér mutatkozik a fejlődésre: az energetikai kapcsolatok fejlesztésen túlmutatóan előremutató lehet a két ország együttműködésének megerősítése a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és a gyógyszeripar vonatkozásában.

Nagy Márton hozzátette, hogy Kuvait pénzügyi, kereskedelmi és kulturális központtá kíván válni 2035-re. Magyarország érdeke, hogy ebben a folyamatban részt vegyen, a magyar vállalkozások pedig képesek legyenek aktívan bekapcsolódni ebbe az átalakulásba.

Forrás: 24.hu, OS

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az aksigyárak mellé jól jön egy teveszar feldogozó...
csak úgy....
az aksigyárak mellé jól jön egy teveszar feldogozó...
csak úgy....
@sgl: ahogy a kínai termékek minöségét ismerem, akár az is lehetséges!
namihami
Ezektől még nem kaptak kitüntetéseket! Orosz már annyi van, hogy úgy néznek ki, mint egy régi szovjet ""jóelvtárs""! A NERtársak most a keleti ordókra hajtanak!
Péter2
A 13 év elhibázott gazdaságpolitika a " keleti nyitás" egyik következménye a 2 számjegyű orbáni infláció , 2010-hez képest megduplázott államadósság , a gyenge forint , a 27% áfa Európa egyik legmagasabb áfája stb -stb ! Még ez a keleti nyitás lázálom tombol, addig itt jóra egy cseppet sem lehet számítani !
Nyírfa
Ezért az úttévesztésért nagy árat fog fizetni ez a nép. A bizalmat elveszíteni nagyon könnyű. De visszanyerni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.