A miniszterelnök válaszol az ellenzéki politikusoknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Félix
Vitya pedig rúbelben meg jüanban gondolkodik! Akkor már inkább dollárban gondolkodjunk ha már annyira fél az eurót bevezetni! Bár ezek mellett a fizetések mellet megértem hogy vonakodik az euró bevezetésétől!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
BAGOLY MONDJA VERÉBNEK, HOGY NAGY FEJŰ!!!
Félix
Vitya pedig rúbelben meg jüanban gondolkodik! Akkor már inkább dollárban gondolkodjunk ha már annyira fél az eurót bevezetni! Bár ezek mellett a fizetések mellet megértem hogy vonakodik az euró bevezetésétől!
drrotf
Ó.Viktor hozta a formáját!Akkor amikor már több mint 12 éve uralkodik az országban , még akkor sem arról beszél amiről kérdezik, hanem azt mondja el hogy az ellenzék mit is csinált szerinte amikor kormányon volt.Azok akik akkor kormányoztak közülük már sokan nem is élnek, de a nagy Dictátor velük riogat.Nála mozdulatlan a történelem, azt gondolja, hogy ha leváltanák akkor minden ott folytatódna ahol Bajnai abba hagyta, ami szerinte annyira rossz volt , hogy neki még az sem sikerült nem sikerült , hogy az országot az EU-ban a második legszegényebb országgá tegye.Ezt az szégyent csak neki , a nagy és utolérhetetlen Orbán Viktornak sikerült elérni, amit úgy a Holdról is látni lehet!Ehhez a szegénységi szinthez kell ragaszkodnunk ?Ez az amin kár lenne változtatni?
Nessy
Valami érdemi válasz a kérdésekre? Az álomtitkarok is a szabvány politikai dumával tudtak csak válaszolni! Ezeknél tilos gondolkodni, értelmes választ adni egy kérdésre, a szabvány propaganda szöveg helyett, ami nem is a konkrét kérdésre vonatkozik?
izéke
@KisTehen: tudod kiskancsó,az a dollár a legrosszabb állapotában is többet fog érni mint a szaros forintod a fénykorában
drrotf
Ez azt Ór-bán egy igazi Bodóné!Az a Bodóné, aki másról beszél amikor a bor árát kérik!
simmering73
@KisTehen: Hát még milyen keveset ér az olyan hülyéknek a pénzük, akik forintban gondolkodnak. Jól mondja a nemzetmegvezetőd. Kiegészíteném: nemcsak dollárban, euróban is. Ők is ezt teszik miközben rajtatok röhögnek.
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/07/03/633orban_balfaszok.jpg
Nyírfa
A zsebedben van a közvagyon. Úgyhogy kussolj! Imádkoztál ma már, Orbán Viktor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok