Félix

Megszólalt Putyin mészárosa: "Ha a köznép gyerekei továbbra is koporsóban érkeznek haza, miközben az elit gyerekei a napon rázzák a seggüket, ki fog törni a forradalom"
Prigozsinról sok negatívumot lehet mondani! DE kemény katona és talán az egész mostani orosz vezetésből ő mérlegeli a dolgokat legikább reálisan! Megadja a tiszteletet az ellenfélnek nem vakítja el a gyűlölet! Ritka embertípus!
Zelenszkij lekéste a békeegyeztetést
Zelinszkíj nem mindennapi terheket cipel a vállán. Tiszteletet érdemel nem pocskondiázást!
Navracsics: Az EP-delegáció kérdéseiben tényszerű tévedések voltak
@Qqberci: Hogyne lehetne! PL: Ha a Orbán teszi föl akkor maga a kérdés is hazugság!
Hidegzuhany lehet Orbán számára Szlovákia új magyar nemzetiségű miniszterelnökének nyilatkozata
@csak úgy...: Ne féltsd őket. Van az a Júdás pénz amiért nyalnak. Némelyik hülyeségből némelyik érdekből...
Szijjártó Péter: Ukrajna egyre ellenségesebb velünk
A helyében nem csodálkoznék! Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!
„Kitapossuk a beleteket” – Hatalmas pofon Orbánnak, befellegzett a lengyel-magyar barátságnak: ürüléket küldtek nekik, oroszbérenceknek nevetek őket
@Maccska: Te szarkupac! Lengyelország a barátunk volt amíg az a tolvaj gazdád meg a hozzád hasonló ruszki bérenc agyhalottak nem rondítottatok bele a barátságunkba! De ha majd eltűntök a picsába helyre áll újra a békesség velük!
Az Orbán-kormány elárulta: a családot tekinti a legfőbb nemzeti értéknek
@Péter2: Olyan a helyzet Magyarországon most mint a II.Rákóczi Ferenc által vezetett szabadságharc kitörése előtt volt az ezer hétszázas évek elején. A szegények annyira szegények hogy lassan már nincs mit veszíteniük!
Ami nagy szégyen hogy akkor a Habsburgok nyomták el a népet most viszont a saját [email protected]ól kivakaródzott elitje aki ugyan magyarnak mondja magát de idegenebb szívű a népével mint a Habsburgok voltak!
Mi kerül egy vacsorán 5,5 millióba? – kérdezi Szijjártót az MSZP
Nagyon sok volt a haver és éhesek voltak szegények! Muszáj volt jól lakatni őket! Pláne hogy a számlát mi fizettük helyette!
Élőben hamisította meg a történelmet a honvédség új vezérkari főnöke: Hagyni kellett volna Hitlernek, hogy lerohanja Európát
Milyen érdekes a történelem! Hitler maratoni tárgyalássorozat után 1939.09.01.megtámadta Lengyelországot! Ahogy ő
mondta ,,ma reggeltől visszalövünk!,, Anglia és Franciaország rövid hezitálás után válaszként hadat üzent Németországnak!
De a Szovjetuniónak aki gyalázatos módon hátbatámadta a kivéreztetett lengyeleket a Molotov-Ribbentrop paktum alapján senki nem üzent ezért hadat? Aztán a háború végén Mr Churchill egy sajtcetlin oda dobta Sztálinnak nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után azt a Lengyelországot aminek a szabadságáért hadat üzent a németeknek!
Elég különös logika.
Orbán Viktor világrekordnak számító, 27 százalékos áfát fizettet meg a magyarokkal – Nem a turistabuszok, hanem az alapvető élelmiszerek áfáját kell csökkenteni
Azért nem kell szomorkodni hogy 27% áfával világrekorderek vagyunk. Van más is amire ,,büszkék,,lehetünk! Pl: Alkoholizmus, válások, kezeletlen pszihiátriai betegek, öngyilkosságok...alacsony munkabérek. Hiába! Magyarország előre megy nem hátra!
Bulival emlékeztek meg Adolf Hitler születésnapjáról az amerikai egyetemisták
@Shikari: Végül is igazad van! Amúgy krumpi királynak meg szentmisét celebráltak a 60. ra! Tény hogy a szülinap az szülinap! XD!
Orbán a diákok elleni rendőri fellépésről: “Építési telekre törvényellenesen behatolni, rendőrt dobálni tilos!”
@KisTehen: Szerinted ő vak? De tisztán lát! Te állítólag látsz és mégis vak vagy mert hülyeségeket beszélsz! Na eszt add össze vadbarma!!!
Donald Trump: Orbán Viktor egy nagyszerű vezető
Nagyon szívesen kölcsönadjuk az egyesült államoknak. Vagy inkább Mexikónak!?