Félix

Orbán Viktor: Az ellenzéket nem érinti az infláció, ők dollárban számolnak
Vitya pedig rúbelben meg jüanban gondolkodik! Akkor már inkább dollárban gondolkodjunk ha már annyira fél az eurót bevezetni! Bár ezek mellett a fizetések mellet megértem hogy vonakodik az euró bevezetésétől!
Nagy a baj: Borzasztóan kevés lehet az évközi nyugdíjemelés
Bocsánat de egy ,,provokatív kérdés,,! És mi lesz a középkorúakkal? Akik minimálbérből vergődnek Európa legaljasabb kormánya által gerjesztett hipper infláció mellett? Róluk miért nem beszél soha senki? Az ő fizetésükből hipp hopp lekapják az Orbáni adókat és bizony a mostani nyugdíjasok nyugdíját is ők fizetik keményen! Arra miért nem gondol senki hogy ha ők eldobják a kanalat nem lesz ám nyugdíjka sem fejőstehenek híján! Honnét fogják levonni akkor az űtős nyugdíjjárulékot?
Orbántól biztosan nem! És erre a célra nem fog kínai hiteleket fölvenni a ,,kormány,,az is biztos! Hmm? Na akkor hogyan lesz a plusz nyugdíj tovább?
Helyreigazítás Lázár Jánossal kapcsolatban
Ilyen embertől bocsánatot kérni? Nevetséges! Ezen az alapon javaslom Rózsa Sándor rehabilitációját! Ő legalább csak a gazdagoktól lopott! Nem úgy mint Orbán,Lázár és a többi gazember!
Nagy bejelentést tett Márki-Zay Péter
Hajrá Péter! Csak menj tovább és jól nézd meg kikkel kötsz szövetséget! Akkor sikerülni fog vityát a pics@ba elzavarni végre valahára! Hitler, Sztálin , Napóleon Macedón Nagy Sándor világbirodalmai is mind megbuktak a végén!
Azt hiszi a szarházi hogy az ő összetákolt ,, nemzeti együttműködési,, rendszere lesz pont a kivétel?
Biztosan állítom hogy NEM!!!
Óriási ötlete támadt Orbán államtitkárának: így lehet véget vetni az orosz-ukrán háborúnak
Ez olyan mintha egymillió ember oda állna a felrobbantott gát mellé és elkezdené visszafelé fújni a hömpölygő áradatot! Vajon sikerülhetne? Elkezdene visszafelé folyni a víz? Nemhiszem!
Novák Katalin is reagált arra, hogy Magyarországtól elvennék az elnökséget
Megint egy hatalmas arculcsapás a magyaroknak a magyar kormány viselkedése miatt! Indítványoznám az Európai parlamentnek hogy akár 1957 ben tűzzék végre napirendre a magyar ügyet! Mert sajnos van! Avatkozzon végre már közbe a nyugat a kialakult szociális dráma miatt! Ha nem akarják tudják eltávolítani a hatalomból ezt a gazembert és a bandáját legalább nyújtsanak menedékjogot azoknak akik el akarják hagyni orbanisztánt a kialakult válsághelyzet miatt!
Most még nincs túl késő! Ha segítenének nagyon sok leírt emberi élet megmenthető lenne! Most még lenne esély!
Megszólalt Putyin mészárosa: "Ha a köznép gyerekei továbbra is koporsóban érkeznek haza, miközben az elit gyerekei a napon rázzák a seggüket, ki fog törni a forradalom"
Prigozsinról sok negatívumot lehet mondani! DE kemény katona és talán az egész mostani orosz vezetésből ő mérlegeli a dolgokat legikább reálisan! Megadja a tiszteletet az ellenfélnek nem vakítja el a gyűlölet! Ritka embertípus!
Zelenszkij lekéste a békeegyeztetést
Zelinszkíj nem mindennapi terheket cipel a vállán. Tiszteletet érdemel nem pocskondiázást!
Navracsics: Az EP-delegáció kérdéseiben tényszerű tévedések voltak
@Qqberci: Hogyne lehetne! PL: Ha a Orbán teszi föl akkor maga a kérdés is hazugság!
Hidegzuhany lehet Orbán számára Szlovákia új magyar nemzetiségű miniszterelnökének nyilatkozata
@csak úgy...: Ne féltsd őket. Van az a Júdás pénz amiért nyalnak. Némelyik hülyeségből némelyik érdekből...
Szijjártó Péter: Ukrajna egyre ellenségesebb velünk
A helyében nem csodálkoznék! Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!
„Kitapossuk a beleteket” – Hatalmas pofon Orbánnak, befellegzett a lengyel-magyar barátságnak: ürüléket küldtek nekik, oroszbérenceknek nevetek őket
@Maccska: Te szarkupac! Lengyelország a barátunk volt amíg az a tolvaj gazdád meg a hozzád hasonló ruszki bérenc agyhalottak nem rondítottatok bele a barátságunkba! De ha majd eltűntök a picsába helyre áll újra a békesség velük!
Az Orbán-kormány elárulta: a családot tekinti a legfőbb nemzeti értéknek
@Péter2: Olyan a helyzet Magyarországon most mint a II.Rákóczi Ferenc által vezetett szabadságharc kitörése előtt volt az ezer hétszázas évek elején. A szegények annyira szegények hogy lassan már nincs mit veszíteniük!
Ami nagy szégyen hogy akkor a Habsburgok nyomták el a népet most viszont a saját sz@rból kivakaródzott elitje aki ugyan magyarnak mondja magát de idegenebb szívű a népével mint a Habsburgok voltak!
Mi kerül egy vacsorán 5,5 millióba? – kérdezi Szijjártót az MSZP
Nagyon sok volt a haver és éhesek voltak szegények! Muszáj volt jól lakatni őket! Pláne hogy a számlát mi fizettük helyette!
Élőben hamisította meg a történelmet a honvédség új vezérkari főnöke: Hagyni kellett volna Hitlernek, hogy lerohanja Európát
Milyen érdekes a történelem! Hitler maratoni tárgyalássorozat után 1939.09.01.megtámadta Lengyelországot! Ahogy ő
mondta ,,ma reggeltől visszalövünk!,, Anglia és Franciaország rövid hezitálás után válaszként hadat üzent Németországnak!
De a Szovjetuniónak aki gyalázatos módon hátbatámadta a kivéreztetett lengyeleket a Molotov-Ribbentrop paktum alapján senki nem üzent ezért hadat? Aztán a háború végén Mr Churchill egy sajtcetlin oda dobta Sztálinnak nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után azt a Lengyelországot aminek a szabadságáért hadat üzent a németeknek!
Elég különös logika.
Orbán Viktor világrekordnak számító, 27 százalékos áfát fizettet meg a magyarokkal – Nem a turistabuszok, hanem az alapvető élelmiszerek áfáját kell csökkenteni
Azért nem kell szomorkodni hogy 27% áfával világrekorderek vagyunk. Van más is amire ,,büszkék,,lehetünk! Pl: Alkoholizmus, válások, kezeletlen pszihiátriai betegek, öngyilkosságok...alacsony munkabérek. Hiába! Magyarország előre megy nem hátra!