A fideszes (korábban SZDSZ-es) Halász János helyesnek nevezte a tavalyi országgyűlési választások külföldi befolyásolásáról szóló nemzetbiztonsági jelentés titkosításának feloldását, mondván, a magyar választóknak tudniuk kell "az elmúlt harminc év legdurvább külföldi beavatkozási kísérletéről".

Megállapította a Fidesz, hogy kik most a legnagyobb ellenségeink – de miért nincsenek még börtönben?
Fotó: Facebook/Halász János

A Biden-adminisztrációhoz tartozó üzleti körök milliárdokkal igyekeztek beszállni a baloldal kampányába, és a teljes baloldal "Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig részesült a guruló dollárokból, és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve"

- mondta.

Ráadásul a legfrissebb jelentés Karácsony Gergely érintettségét is bebizonyította, ezért a főpolgármesternek számot kell adnia arról, hogy honnan jött az 500 millió forintnyi készpénzes támogatás. A Fidesz és a KDNP ezért a tisztánlátás kedvéért a legfőbb ügyészhez és a pénzügyminiszterhez fordult Karácsony Gergely készpénzes támogatása ügyében – tette hozzá.

A "dollárbaloldal" ügyét Halász János súlyos veszélynek nevezte Magyarország szuverenitására nézve.

A kormánypártok nem hagyják, hogy a baloldal kihasználja a joghézagokat, és külföldi befolyásolásnak tegye ki Magyarországot

- mondta.

Menczer Tamás kijelentette, hogy az elmúlt években a baloldal mindig a magyar érdekekkel szemben foglalt állást. Most azonban megkapta a választ ennek okára: "meg vannak véve kilóra" – fűzte hozzá, úgy fogalmazva: eladták magukat, és ezért képviselnek a magyar helyett külföldi érdekeket.

Magyarország tisztességesebb baloldalt érdemelne – jelentette ki.

Több ellenzéki politikustól idézve beszélt a baloldal bevándorláspártiságáról, majd azt mondta: a baloldali pártok ugyanígy a magyar emberek ellen foglaltak állást a koronavírus-járvány idején, és a háború idején is ezt tették.

Az ország a baloldal tévedéseit nem bírná el, ezért kell az értékeinket és a közösen elért eredményeket megvédeni a baloldallal szemben – mondta.

Sem Halász, sem Menczer nem beszélt arról, hogy ha az úgynevezett "baloldali politikusok" (tehát mindenki, aki nem Orbán propagandáját tolja) ekkora bűnöket követtek el, miért nincsenek rács mögött".

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a ma esti etetést a zavarosban halász szolgálja föl a birkuciknak! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a ma esti etetést a zavarosban halász szolgálja föl a birkuciknak! :)
kereső
Ja, igy könnyű. A fideSS adja ki a "közleményt"- a hazugságok gyüjteményét, igy nem lehet perelni halászt, menczert- a becsületsértésért, a hitelrontásért.
jáger laszló
A baloldal a törvénysértések garmadáját követi L a fidex szerint ennek LNÉre ezt szabadon tehetik!!
Polt peti a füle botját sem mozdítja,hogy ezek a törvénysértők a hűvösön pihenjenek!!!
Érti ezt valaki,mert én nem
Itt valaki hazudik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
Halász SZDSZ -ből gyorsan a fideszhez csapódott köpönyeg forgató, miért nem kérdezi, meg Kubatov párt igazgatót kiktől lett a mínuszos fidesznek pénze a kampányhoz.
Ábel
Halász az egyik legellenszenvesebb figura.
Menőmanó
Most a legnagyobb ellenségeink: Fidesz-Kdnp.
Clavigo
Ez a halász csávó,,,,nem rottyantó ? Ahogy felolvassa a lábszagú propagandát...felhánynék a plafonra...
Nessy
Én a választási kampányban a fidesz közpénzből fedezett propaganda költségeire lennék kíváncsi, azaz belföldi "beavatkozásra".
Péter2
A legnagyobb beavatkozás az volt, mikor Soros György rászabadította a többgenerációs bevándorló roma család sarjait az országra , tömte őket pénzel , kiszedte őket a putriból ,és hatalomra juttatta őket orbánt ragánt kovácsot , deutschot stb .
Nyírfa
Milyen fricska - vagy inkább igazságtétel - lenne az élettől, ha holnap reggel felébredve el akarnák kezdeni a szokásos mantráikat, de képtelenné válnának a hazugságra. Roppant mód élvezném!
Képzeljétek el, ahogy ömlene ki az igazság a szájukon! :)
Peller Anikó
@Menőmanó: de miért nincsenek még börtönben?
Péter2
Itt az igazság !!! Bajnai Grodon egy hosszas írásban reagált arra, a legeslegújabb titkosszolgálatinak mondott politika jelentésre, amit -ahogy fogalmaz- a propagandaminiszter irányítása alá tartozó Nemzeti (Dez-) Információs Szolgálat készített. Bajnai Gordon írásában kifejti, hogy a jelentés nem állítja, de sejtetés szinten belekeveri öt is az ellenzékkel kapcsolatos finanszírozási kérdésekébe, ezért szólal meg: a legfontosabb, hogy ezt a jelentést (és elődeit) annak lássuk, aminek a megrendelői szánták: politikai propagandakiadványnak- írja Bajnai Gordon világossá teszi, hogy az anyagban szereplő, szándékoltan hamis állítások egyértelmű politikai célokat szolgálnak. Ürügyet teremteni az ellenzéki pártok pénzügyi ellehetetlenítésére a jövő évi választások előtt. A korábbi miniszterelnök szerint a Fidesznek még célja, hogy konfliktust provokáljon az ellenzéki politikai szereplők között, továbbá előkészíteni egy újabb, a Fidesz előnyét bebetonozó módosítást a választási törvényben, illetve hosszú távon újabb hivatkozási alapot teremteni arra, hogy az Orbán – rendszerrel szembenállókat (civileket, pártokat, személyeket) idegen ügynököknek, a nemzeti érdekkel szemben állónak mutassák be. Bajnai Gordon szerint, az anyagból is világosan kiderül, hogy nem állapít meg semmilyen jogsértést, ugyanakkor a titkosszolgálatinak mondott politikai célú jelentés számos, lényeges állítása hamis.Bajnai leszögezi, hogy hazugság az a sokat idézett, szenzációsnak szánt állítás, miszerint már 2014 környékén az akkori Együtt párt (vagy a korábbi egyesület) bármilyen pénzügyi támogatást kapott volna az amerikai kormányzati szervezettől.
Az Együtt akkori elszámolásai egyébként régóta elérhetőek, az ÁSZ akkor is vizsgálta azokat és kifogást semmilyen vonatkozásban sem emelt. Ez a vád tehát egy, az állítólagos amerikai befolyást megalapozó, de alaptalan összeesküvéselmélet. Bajnai az ő személyét érintő kérdésekkel kapcsolatban elmondja: 2014 óta külföldön, a szakmámban dolgozom, több mint...
Néro2
Kihasználják a joghézagokat.
Azanyámszentségit !
Ilyen pofátlan tolvaj hazug alja szemetai még nem voltak ennek az Országnak.
Péter2
@Péter2: Itt az igazság 2 --teljes munkaidőben: egy elismert nemzetközi cégcsoport infrastruktúra beruházásokkal foglalkozó részét irányítom, Magyarországon csak a hétvégéimet töltöm. A magyar politikában vagy üzleti életben aktívan nem veszek részt, ha valaki a tanácsomat kéri, annak segítek.

A belpolitikai nyilvánosságban ritkán szólalok csak meg, a nyilvános szereplésre vonatkozó felkéréseket rendszerint elhárítom. Álláspontom így is ismert: az Orbán-rendszer az országot rosszul és rossz irányba kormányozza, gazdasági, emberi és erkölcsi tőkéjét rombolja és ezért összességében a nemzeti érdek és a magyar polgárok szempontjából kártékony.

A Fidesz és holdudvara személyemben úgy tűnik kockázatot lát és ezért kreált ügyekkel támad, rendszeresen rágalmaz, időnként titkosszolgálati-jellegű eszközöket is igénybe véve (pl. a mostanában érdekes fordulatokat vevő “Városháza-ügy”). Nevemet – talán a relatív ismertség okán – gyakran használják tőlem teljesen független vagy kitalált ügyek felcímkézésére, konspirációs teóriákba illesztésére.

Végül három naiv kérdés és egy lehangolt megjegyzést is megfogalamaz Bajnai:
1. Vizsgálta-e magyar titkosszolgálat (vagy a jelenlegi ÁSZ elnök korábbi munkahelye, az MNB), hogy a közismerten Orbán-környéki szereplők tulajdonában álló MKB Bank (azóta MBH) milyen banki/üzleti megfontolás, esetleg külső nyomás alapján nyújtott 10.7m Euro (mintegy 3.6 milliárd forint) összegben kampányfinanszírozást tavaly a francia elnökválasztáson később vesztes radikális jobboldali elnökjelöltnek, Marine Le Pen-nek, aki Orbán Viktor szövetségese?

2. Milyen információi vannak a magyar titkosszolgálatoknak vagy akár a külügyminisztériumnak azokról a nyomozásokról, amelyeket Szlovéniában és Észak Macedóniában rendeltek el a közelmúltban egyes NER közeli magyar vállalkozások médiabefektetései és aktív választási kampány-befolyásolási kísérleteivel szemben?

3. Vizsgálja-e például az ÁSZ a vállaltan a kormánypropagandát a választási kampányban is...
Clavigo
@Maccska: Szajjer- storyról hallottál már Macskosz ? Kiváncsi lennék ,,hogy mosták ki abból,,amit a kis hátizsákjában vitt magával az ereszcsatornán...
exmelós
A legnagyobb veszélyben az ország miattatok van.A dilettáns baromságaitok miatt van az infláció a szar forint és hogy már utálnak minket egész Európában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.