Megszólalt Karácsony Gergely az Árpád hídon történt halálos balesettel kapcsolatban.

Karácsony Gergely elmondta, mi kellene ahhoz, hogy "ezek a kretének" visszavegyenek "az arcukból és a sebességből is"
Fotó: Facebook / Karácsony Gergely

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, halálos baleset történt az Árpád hídon. Egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsebesültek, az egyikük életét már nem tudták megmenteni.

Karácsony Gergely szerint rendszerszintű problémáról van szó. A főpolgármester közölte: Race 001 volt annak az autónak a rendszáma, amelyik  a szalagkorlátot legyalulva halálra gázolt egy ártatlan embert.

Ebből is látszik, hogy nem egy szerencsétlen véletlenről, hanem rendszerszintű problémáról van szó.

Hozzátette:

Ha lennének sebességmérő kamerák és drákói szigorúságú büntetés, ezek a kretének egyből visszavennének az arcukból és a sebességből is.

Mint írja, "a kamerák felszerelése ugyan állami feladat – a bírságokból befolyó pénzzel együtt –, de mi nem várunk tovább rájuk":

a főváros 48 sebességmérő kihelyezését készítette elő. Remélem, hamarosan működésbe is tudjuk hozni őket.

Forrás: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
remélem buksz buzzancs...te megint nem a száguldozókat akarod büntetni,hanem mindenkit..ugye nem gondolod komolyan hogy az autósok harminccal döcögjenek,amikor annál még egy játék roller is gyorsabban halad..persze lehetne büntetni,pl aki duplájával átlépi a megengedettet,attól mérlegelés nélkül kocsit elkobozni, hiába nem az övé...de te inkább azt is büntetnéd aki ne adj isten szédületes 37 km/h-val száguld a harmincas övezetben...ugyanolyan narcisztikus szardarab vagy ,mint a puhos,...mellette lenne a helyed a föld alatt...
Namely
Majd én megmondom: aki ilyet tesz, mérlegelés nélkül kivégezni, teljes vagyonelkobzással.
human
Helyes. Viszont globális probléma az is, hogy akik rendszeresen jelentősen gyorshajtanak röhögve fizetik a bírságot. Ha van szankció ami nem működik, akkor ez az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok