711 millió 647 ezer forint egyedi turisztikai támogatást osztottak ki eddig az idén a Kisfaludy Program keretében, miközben ennél jóval több, újabb 2 milliárd 280 millió forint támogatást vontak vissza – derül ki a Kisfaludy 2030 Zrt. oldalára nemrég feltöltött 2477 oldalas dokumentumból.

70 millió náci fészekre: Turiszitkai támogatást osztogat a fideszes kormány

70 millió bakancsos turistaházra. Forrás: Pixabay

A Magyar Turisztikai Ügynökség szárnyai alá tartozó állami cég által kiosztott, 70 millió forint vissza nem térítendő állami támogatásból a második világháborús budai kitörési kísérletre emlékező túrákat szervező Hazajáró Honismereti és Turista Egylet „bakancsos turistaházat” létesít – írja a 24.hu. A ház építésével 2024. második negyedévében kell elkészülniük. További részleteket nem kívántak megosztani a beruházásról,

A Hazajáró Honismereti és Turista Egylet vezetője Kenyeres Oszkár, képviseleti joga van még Schödl Dávidnak és Moys Zoltánnak. Moys Lezsák Sándornak, az Országgyűlés kormánypárti alelnökének a veje. 2014-ben Moys cége, a Dextramedia Kft. az MTVA egyik, több százmillió forintért foglalkoztatott beszállítója lett 2010 után.

Az Átlátszó tárta fel, hogy a Dextramedia 2011-ben 4,7 millió forintért szerződött a Jobbik frakciójával, a párthoz kötődő szélsőjobboldali szervezetek és politikusok doménjeit is kezelte, illetve az N1TV számára is gyártott anyagokat, például azt az elhíresült összeállítást, amely pozitív hangvételben emlékezett meg Adolf Hitler születésnapjáról.

Az Átlátszó 2020-as cikke szerint a Kitörés túrát szervező egyesület a 2018-as beszámolója szerint működési támogatást kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Moys legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy szerepet vállalt abban az orosz propagandacsatorna, az RT által készített kisfilmben, amelyben Bencsik András igazi fasisztáknak nevezte az ukránokat.

Forrás: 24.hu
Fotó: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Horizont: igen. Kérdés, hogy miért nem járt el ellenük a rendőrség, amikor, szerinted a jobbosoknak akar kedvezni a Kormány? Miért nem akadályozta meg, hogy idejöjjenek, amikor pl volt egy küzdősportgála, ott már megakadályozta, hogy egyesek odajöjjenek.
Mert én itt látok egy kis ellentmondást.
Az igazság az, hogy a Kormány kifejezetten nyal a liberálidiótáknak, és kifejezetten keményen jár el a szélsőjobb ellenében.
És azt, hogy adnak 70 milliós támogatást egy vendégház építésére, az nem egy "náci fészek támogatása".

Csak a propelleres véleménybuborékban.
Péter2
@Namely: Nyilván egy magyar ember megtámadja az utcán azokat , akik tiltott naci jelképeket hurcolnak ruházatukon , ha már a rendőrség nem teszi , így kénytelen a magyar ember , mert nem felejti el a naci megszállást meg a velejáró retorziót amit az ország elszenvedett !
Namely
@Horizont: Utólag és kiadott körözést, majd nézd meg, hogy milyen büntetés lesz belőle. Majd én megmondom: semmilyen.
A másik esetben pedig előzetesen intézkedett, hatalmas készültséggel, ÉS mindig példás büntetéseket oszt.

"A fideszes véleménybuborék jobb? "
Miközben a fideszes rendszert szidom, te komolyan fideszesnek nevezel? :D
Namely
@Péter2: menj már a francba ezzel. Német antifák vertek itt embereket, pl egy dohánybolti eladót, mert terepszínű nadrágot viselt.
Ezt leszel szíves nem a "magyar emberek" jogos felháborodásának hazudni. Ha az történt volna, amit hazudsz, akkor annak a neve törvénytelenség, de legyen, csak ne csodálkozz azon, ha valaki a te fejedet is beveri, mert nem tetszett rajtad valami.
Revans
@durbincs:mocskos büdös pofáját és segglukát tartogassa a szakállas pöcsös nőknek ők még igényt tartanak magára kopasz buzeráns!:))
Namely
@Horizont: de annak legalább van egy konzisztens programja, bejárnak a munkahelyükre, ott aktívan dolgoznak, és nem heti 5 poszttal intézik el ezt (aka néznek téged hülyének).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.