Hadházy sarokba szorította a Orbán Viktort, aki csak lekezelő módon, röhögcsélve sértegette a képviselőt, amikor a pisai útjáról érdeklődött.

Orbán nekiment Hadházynak a Parlamentben: Sunyi, rókának nevezte, mert a pisai kiruccanásról kérdezte – Egy gyáva miniszterelnök fellépése volt

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

"A miniszterelnök percekig csak zavartan, félkegyelmű módjára röhögcsélni tudott akkor, amikor a Parlament folyosóján megkérdeztem, ki adott utasítást arra, hogy a honvédségi repülő Egyiptomból hazafelé egy ezer kilométeres kerülőt tegyen Pisába, hogy meglátogathassa a lányát. Ilyen az, amikor Orbán Viktor egy valódi kérdést kap és nincs módja kikerülni azt" – írja Hadházy Ákos Facebook oldalán.

"Válasz helyett, a kínos röhögcsélés mellett csak kocsmai stílusú személyeskedésre futotta neki. Megtudtuk tőle, hogy azért nem válaszol, mert szerinte én mindig hazudok, viszont azt hiába kérdeztem tőle, hogy szerinte miben hazudtam. Azt is mondta, hogy én állítólag egy „szőrét hullató, rossz VIDÉKI róka“ vagyok, de azt nem mondta, hogy egy fővárosi róka miért lenne jobb. Persze, valószínűleg vidéki parasztot akart mondani, csak azt nem találta volna helyénvalónak annyi művidéki sonkafőzős és pálinkázós videó után… Ez a kiszólása lebuktatta, valójában mennyire lenézi a vidéki embereket" – folytatta a beszámolót a képviselő.

"Amúgy a videót a kamu Alkotmánybíróság új tagjairól döntő titkos szavazás alkalmával tudtam elkészíteni. Ilyenkor a parlament egy folyosójáról a képviselőkön kívül mindenkit kizárnak, így a miniszterelnök sleppjét is, akik távol szokták tartani az őt kérdező újságíróktól. És „építési“ kordont sem lehetett köré felhúzni itt. Gondoltam, legalább kihasználom azt, hogy Kövér László annyira szeretne engem látni a szavazásokon (múltkor még orvosi igazolást is kért egy kihagyott szavazás miatt, legközelebb talán majd a leleteimet is kéri). Gondoltam, legalább legyen valami értelme, hogy ott voltam, azon kívül, hogy egyetlenként nemmel szavaztam Varga Judit Európai Ügyek Bizottsági elnöki tisztségére...

Persze, a videóból nem sok újat tudunk meg. Eddig is tudtuk, hogy Orbán arrogáns, bunkó, gyáva alak és nem hajlandó válaszolni valódi kérdésekre. Csak legtöbbször a sleppje és a kordon segítségével el tudja kerülni ezeket a kérdéseket, illetve évi egyszer egy sajtótájékoztatón felkészül rájuk. Váratlan esetben viszont marad a félnótás röhigcsélés és a személyeskedés.

Ami a legfontosabb: ezt is csak azért engedheti meg magának, mert tudja, mindaddig, amíg kezében van a propaganda gépezet, ezt is megteheti" – zárta posztját Hadházy.

Ide ne utazz, mert veszélyes!
Nagyvilág - 2024. March 4., 20:13
Ide ne utazz, mert veszélyes!

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ha Hadházy egy rossz vidéki róka akkor Ön ,doktorminiszterelnök úr egy rossz vidéki patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Shikari: Túl nagy a pofád! Kinek az öklével szeretnél frontálisan ütközni?
kereső
Magyarország miniszterelnöke egy tahó. Jobb, útszéli kricsmiben az ilyen útszéli beszédet, a kissé már illuminált állapotú vendégek szó nélkül pofán veréssel jutalmazzák kidobás előtt.
Arról meg már szót se ejtsünk, hogy Hadházy Ákos a magyar országgyűlés a nép által közvetlenül!!! megválasztott képviselője-és mint ilyen , még a fideSS alaptörvénye szerint is orbán "főnöke"- hiszen a közvetett hatalomgyakorlás elve szerint Hadházy a népet képviseli. Orbán meg CSAK!!! a végrehajtó hatalom . Forditva ültök azon a gebén fideSS barmok!
Ezodabasz
@Shikari: A te fejed melyik seggben van te nagyarcú? Hol élsz te bunkó? Elkirándulok arrafelé egy randira köcsög!
Itt könnyű pofázni ugye patkány? www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo
Ezodabasz
@Shikari: A halál megváltás...nem kívánok neked ilyet. Jó hosszú életet kívánok neked te bamba gyík...bár van akinek egy élet kevés mert annyira primitív mint te.
Ezodabasz
@Shikari: Akkor minek ugatsz vissza? Nem beszélgetni akartam te gyík, csak tényeket közöltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.