Hadházy sarokba szorította a Orbán Viktort, aki csak lekezelő módon, röhögcsélve sértegette a képviselőt, amikor a pisai útjáról érdeklődött.

Orbán nekiment Hadházynak a Parlamentben: Sunyi, rókának nevezte, mert a pisai kiruccanásról kérdezte – Egy gyáva miniszterelnök fellépése volt

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

"A miniszterelnök percekig csak zavartan, félkegyelmű módjára röhögcsélni tudott akkor, amikor a Parlament folyosóján megkérdeztem, ki adott utasítást arra, hogy a honvédségi repülő Egyiptomból hazafelé egy ezer kilométeres kerülőt tegyen Pisába, hogy meglátogathassa a lányát. Ilyen az, amikor Orbán Viktor egy valódi kérdést kap és nincs módja kikerülni azt" – írja Hadházy Ákos Facebook oldalán.

"Válasz helyett, a kínos röhögcsélés mellett csak kocsmai stílusú személyeskedésre futotta neki. Megtudtuk tőle, hogy azért nem válaszol, mert szerinte én mindig hazudok, viszont azt hiába kérdeztem tőle, hogy szerinte miben hazudtam. Azt is mondta, hogy én állítólag egy „szőrét hullató, rossz VIDÉKI róka“ vagyok, de azt nem mondta, hogy egy fővárosi róka miért lenne jobb. Persze, valószínűleg vidéki parasztot akart mondani, csak azt nem találta volna helyénvalónak annyi művidéki sonkafőzős és pálinkázós videó után… Ez a kiszólása lebuktatta, valójában mennyire lenézi a vidéki embereket" – folytatta a beszámolót a képviselő.

"Amúgy a videót a kamu Alkotmánybíróság új tagjairól döntő titkos szavazás alkalmával tudtam elkészíteni. Ilyenkor a parlament egy folyosójáról a képviselőkön kívül mindenkit kizárnak, így a miniszterelnök sleppjét is, akik távol szokták tartani az őt kérdező újságíróktól. És „építési“ kordont sem lehetett köré felhúzni itt. Gondoltam, legalább kihasználom azt, hogy Kövér László annyira szeretne engem látni a szavazásokon (múltkor még orvosi igazolást is kért egy kihagyott szavazás miatt, legközelebb talán majd a leleteimet is kéri). Gondoltam, legalább legyen valami értelme, hogy ott voltam, azon kívül, hogy egyetlenként nemmel szavaztam Varga Judit Európai Ügyek Bizottsági elnöki tisztségére...

Persze, a videóból nem sok újat tudunk meg. Eddig is tudtuk, hogy Orbán arrogáns, bunkó, gyáva alak és nem hajlandó válaszolni valódi kérdésekre. Csak legtöbbször a sleppje és a kordon segítségével el tudja kerülni ezeket a kérdéseket, illetve évi egyszer egy sajtótájékoztatón felkészül rájuk. Váratlan esetben viszont marad a félnótás röhigcsélés és a személyeskedés.

Ami a legfontosabb: ezt is csak azért engedheti meg magának, mert tudja, mindaddig, amíg kezében van a propaganda gépezet, ezt is megteheti" – zárta posztját Hadházy.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ha Hadházy egy rossz vidéki róka akkor Ön ,doktorminiszterelnök úr egy rossz vidéki patkány!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Ha Hadházy egy rossz vidéki róka akkor Ön ,doktorminiszterelnök úr egy rossz vidéki patkány!
dr. prédikátor
O1G!!! te meg egy büdö felcsuti ócska cigány lókupec vagy!!!
izéke
@Őrnagy: és te mondod magad függetlennek :)))))))))))))) röhögne a vakbelem teee 3 diplomás
fergeteg
Ezek tényleg bunkók,ezek bolsik.
Ott megy a kormánygép és elment a lányához.
EZEN BUKOTT KARÁCSONY KÖLTSÉGVETÉSE. iDIÓTÁK
Aki Én
Mondjuk cáfolni még soha nem sikerült. Vagyis igaza van.
Most is csak ez derült ki.
Nyírfa
Szeretném, ha kikerülve a világhálóra elterjedne ez a felvétel, hogy mindenki lássa, ez az ember Magyarország miniszterelnöke, aki az EU soros elnökeként akar "új ", azaz szélsőjobboldali irányt adni a közösség politikájának.
Ajánlom megfontolásra azt a tényt, hogy Hitlert is mélyen lenézték a maga idejében, legyintettek rá, kinevették.
Ha Európa tanulni akar a XX. század súlyos hibáiból, akkor rálép a fékre, és még idejében megállítja a magyar Arturo Uit.
Dr. Proktor
A legjobb cvédekezés a támadás!
Még külön szerencse hogy nem volt bicska a lajbiban...
drrotf
@drrotf: Azzal egészítem ki a fentieket, hogy Ön csak a kórt terjeszti, mint a patkány,amiben az ország nem fejlődik, a az ország népe elszegényedik, pusztul mert állandóan csökken a létszáma és akár, hogy is akarja ezt takargatni ,ez ma ország világ előtt ismert tény.Az az ember Ön aki több mint 12 év alatt egy olyan országból amilyen Magyarország volt az EU egyik legszegényebb országát csinálta ,és ha lenne Önben szégyenérzet ,már 2018-ban el kellett volna bujdokolnia vagy legalább lemondania!De ön azt gondolja hogy olyan mint Napóleon, minden csatáját megnyeri -aki az oroszok elleni háborúkig minden csatát megnyert-, de azután végső súlyos vereséget szenvedett azoktól akik összefogtak, hogy a hatalmát megdöntsék.Lehet hogy ismeri a Napóleoni háborúk végső eredményét és ezért is állt az oroszok mellé a nemzetközi csatákban, és egyrészt ismeri, hogy a történelem az élet tanító mestere, másrészt mégsem vonja le a azt a következtetést, hogy a diktatórikus módszerekkel sokáig nem lehet nálunk kormányozni és minden diktatúra megbukik egyszer.Önnek is ez lehet a sorsa, ha nem tér észhez, és nem lesz minden magyar miniszterelnöke, és ugyan állandóan a békéről papol mostanában de nem tudja abba hagyni az állandó harcot még azokkal a magyarokkal szemben sem akik ebben az országban élnek és akik szintén az ország sorsának alakítói lehetnének , ha Ön nem rekesztené ki őket a hatalom gyakorlásából , mert hogy őket is a nép választotta országgyűlési képviselőnek.Talán el kellene gondolkodnia a fentieken.
Emmersson71
A daginak zörög a vetőmag a zsebében, a kapanyél kilóg a pofájából és társaságban is zsebre bassza a mancsát, mégis vidékizik :D Ez a kisebbrendűségi komplexusából fakad; sosem nő fel Budapest szintjéhez, de még egy közepes városban is kilóg a sorból :P

"Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál."
Havanagi
Ez mégis mit képzel magáról?Herdálja a magyarok vagyonát és kérdezni sem lehet,nemhogy elszámoltatni.Pedig a magyar népnek ahhoz is joga van.Ő egy szolga,még ha nem is tetszik neki.Az állampolgárok alkalmazottja,de úgy viselkedik,mint mindenki fölött álló .Szarházi tolvaj,semmi más.
Emmersson71
@KisTehen: Nem sok köze van hozzá a daginak! Egyébként pedig mondhatná Hadházy, hogy "szülői kölcsönből", bazmeg, mint Szíjjártó :P
Emmersson71
@Shikari: Ahhoz kurta a lába és nagy a pocakja a röfinek :P
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 09:48
Ez valamivel nagyobb tüske, ez valóságos tüskebokor. Erre van már valami válaszod?
24.hu/belfold/2023/07/05/brusszel-muemlekepulet-felujitas/
A magyar állam még 2021-ben vásárolt egy nagy értékű, 2300 négyzetméter lakóterületű műemlék jellegű ingatlant Brüsszel belvárosában. Azt a Külgazdasági és Külügyminisztérium nem árulta el a Népszavának, hogy mennyibe került az épület megvásárlása, de a parlament honlapján fellelhető és a külügy idei költségvetéséről készült összefoglalóban arra rátaláltak, hogy: a brüsszeli EU-negyedet a kormányzati és diplomáciai negyeddel összekötő sugárút, a Rue de la Loi 9. szám alatt álló ház felújítása 2,1 milliárd forintba (5,6 millió euró) kerül.
Ezen rugózzál boci, meg a Matolcsy fiának luxus apartmanján, mer' mibűűű?
Nessy
@Shikari: Felrúgni? Valószínűleg a doktorminiszterelnökúr úgy esne seggre, hogy földrengést okozna.:-)
Emmersson71
@Őrnagy: "Ha nem vagy meleg, akkor ne rajtam rugózzál. Ha meleg vagy, akkor meg pláne ne!"

Naa..csak nem foglalt a szivárványos kis szíved ;)
Még egy kis meló a trollkodásban és elnyered a Szájer Ánusz Rend Lófaszokkal Díszített Pöcsszalagját :D
jáger laszló
ov szerint
Hadházy 1 sunyi róka
Akkor ő micsoda?? 1 ravasz róka,ha már az állatkertben maradunk!!??csak kérdezem
barátilag
J.L.
Nyírfa
@drrotf: 09.47

Ezek olyan intelligens gondolatok, amelyek nem érnek el Orbán Viktorig, mert ezek az ő számára értéktelenek.
Aki képes azt nyilatkozni, hogy a demokrácia a baloldali politikusok és értelmiségiek marhasága, attól az embertől csak egyet várhatunk: hogy eltűnjön.
Giovanni Alba
@m73: ma, 10:26
Nem őrnagy csak őrvezető, de ezt túl hosszú lenne leírnia. Azt viszont még nem fejtette ki, honnan a sarzsi, BV talán vagy a katasztrófát védte, esetleg közlekedésrendészet? Azt is lehet KR-nek rövidíteni mint a készenlétiseket.
Csizmás Kond
Ez az egész liberális maszlag pont ugyanolyan forgatókönyv szerint játszódik mint az első VH előtti cirkuszok az akkori parlamentben, ahol szószerint síppal dobban cirkuszoltak hogy magyarország fejlődését felkészültségér valahogy meggátolják.
Giovanni Alba
@m73: ma, 10:42
Hadházy jól kombinált, nem voltak ott a sameszok hogy kordont álljanak, de akadtak azért önkéntesek. Miféle dolog már, hogy a parlament egy elzárt részén azt mondják egy jogszerűen ott tartózkodó képviselőnek, hogy maga menjen innen?
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 10:30
Te kis sunyi bokorugró honvéd.
Emmersson71
@Őrnagy: @Látenske: Ugyan...ne szégyelld! Szép coming out volt :)
szegény hazám
@kulabombaafityiszre: tévedsz ez nem egy bokorugró honvéd. Belőle lesz alezredes, de csak akkor ha a töke nem lesz veres.
Manhattan
@KisTehen: Ákos egy minigarzont vett! Hasonlítsd össze mondjuk Hatvanpusztával. Remélem, eláll a lélegzeted.
szegény hazám
@m73: Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem a háromdiplomás "úrnak".
Dr. Proktor
@Őrnagy: Igazad van!
Hogy jön ahhoz hozzá, hogy kimondja hogy a király esztelen...
Dr. Proktor
... akarom mondani lopik a pénzünkből!
Az jár neki, nem?
kakukkmadár
Bagoly mondja verébnek, de mondhatnám sokkal alpáribban is.
Yoda69
Minden tiszteletem Hadhazy úré.
orbant es a koncleső sleppet utol fogja érni a végzete. Hamarabb, mint gondolnak.
drrotf
@Emmersson71: Ma már ezt nyugodtan ki lehet jelenteni, mert Győző bácsi 25 hektár földet vásárolt, és akinek földje van és zzal foglalkozik azt nyugodtan nevezik ma is parasztnak.Ha meg nem foglalkozik vele, akkor minek vette?Csak hogy legyen.E helyett vehetett volna akkor inkább aranyat, mert az is egy érték, és akkor nem vette volna el mástól a földet ki művelni is akarja!
Nyírfa
@Yoda69: 12.04

Így legyen! És így is lesz!
izéke
@Őrnagy: iszol te rendesen? A józan észtől és a belátástól vagy te független. Ha az unokádat,(ha ugyan volt nő aki nem undorodott tőled) baszná orbán és aztán kaletának dobná,akkor is csak azért sértődnél meg,hogy a másikat kihagyta a" szórásból"
lampa laz
@Emmersson71: (10:59) arra gondoltam, h ő a gazsi.
Menőmanó
Orbán a sunyi gazember, de ezt is másra hazudja, ahogy szokta.
colibri
A bunkó törpeC Hadházynak a kislábujjáig sem ér fel, nagyon megérdemelné már a sorsát!
Dr. Proktor
@KisTehen: Kissé módosítva, nem elég tolvajnak lenni, annak is kell látszani...
Hát - annak is látszik! Az egész család és a környző pereputty.
gina
Primitiv egy állat, látszik az a jó fajtája,
gina
Vigyorog ez a zsiros cigány, ö a legnagyobb sunyi róka, nem tetszik a rohadéknak az igazság elmebeteg sz@r zsiros disznó
gina
@Maccska: Te proli fidesz buzi ennyirt tud a ti imádott szemét cigányotok a stilus rá illik,, alja kocsmatöltelék a putriból
gina
@durbincs: Neked még egy csipetnyi eszed sincs román null OV buzi seggnyalója,, hahahahahahahaha
Nessy
@Maccska: Még szerencse, hogy a kormánypárti politikusok, publicisták, etc. olyan udvarias, kulturált stílusban beszélnek az ellenzékről! Mint ahogy még véletlenül sem állítanak senkiről tudatosan valótlanságokat.
csipetke
Ez a videó is szomorú bizonyítéka annak,hogy orbán lehet hogy alkalmas valamire,de miniszterelnöknek nagyon nem. Ez a debil óvodás-rihegés-röhögés inkább arra emlékeztet,hogy nagy baj van a toronyban. És a megjegyzés, amit Hadházyra tett, baromira nem méltó egy ország első emberéhez. Nem véletlenül van az ország a békasegge alatt. Egy ilyen rihegő,röhigcsélő komolytalan embernek erre futotta a tehetségéből a 13 év alatt. Csak azt a kb 3 millió birkát tartalmazó nyájat bíznám rá,akik rászavaztak Bár ebben a 3 millióban benne vannak a külhoniak,és a külhoni halottak is, a krumpliért és száraztésztáért megvettek is.
Csizmás Kond
...nagyon az elevenbe talált ez az orbáni kijelentés...ami azt jelenti hogy igaz...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ő csak kérdezett...a kérdés nem találat...az volt találat hogy sunyinak nevezték mert az is.
izéke
@Maccska: pondró az a medve anyád hitvány hazátlan románfattyú :)))) maradj inkább a papucsállatkáknál,az a te színvonalad buzika
jáger laszló
A felcsúti intelligencia újra a felszínre került !!
Nem lepődtem !!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Fenyöfa58
@KisTehen: @Maccska: BIRKÁK !!AMIKOR A GUMICSIZMÁS VADPARASZT /felcsuti O1G / FEL KAPASZKODOTT A DISZNÓÓLBOL A KIKÖVEZETT KARMELITÁBA !!!SLAVA ORBANISTÁN !!
Fenyöfa58
@durbincs: Te is mangalica roka vagy ???
lampa laz
Orbán, az ilyen megalázó gúnyos vicceid (amin csak a téged körülvevő barmok mulatnak) a vádlottak padján már nem lesznek elegek. Ott a legkínosabb kérdésekre is válaszolnod kell majd.
Fenyöfa58
@KisTehen: MI VAN RÖFI ??? A MARHÁK IS GUMI CSIZMÁBOL ESZIK A NYUGTATOT???
Fenyöfa58
@KisTehen: JA !!ÉN NEM A TROLLKODÁSBÓL ÉLEK TE O1G DIJJAS KARÁM SZŐKEVÉNY !!!
Fenyöfa58
@durbincs: Annyi eszed van mint egy döglött halnak !!! az élő kiröhög!!! AGYHALOTT VAGY Pisti!!!
Revans
@durbincs:maga is csak 1 söpredék GECI!:))
Yoda69
Nem mellesleg O1G ezzel a videkizessel most akaratlanul is de elárulta, hogy mennyire lenezi a vidéki embereket.
Én a helyükben melyen elgondolkodnék rajta, hogy egy ilyen sunyi rókára adjam a szavazatomat ezekután.
Istenakinincsen
Ez szánalmas! Ez az országunk Doktor miniszterelnök ura??? Nem csak a Hadházyt röhögték ki, hanem az egész ország népét nézik hülyének! A kérdésekre nem válaszolnak, röhögcsélnek rókáznak. semmilyen kérdésre sincs válaszuk, csak a terelés mellébeszélés és támadás olyasmivel ami teljesen más téma.
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: Jót röhögött, ahelyett hogy válaszolt volna értelmesen? Akkor lépj tovább és kotródj! Ez egy miniszterelnök?
Ez a röhögcsélő footballidióta?
izéke
@Istenakinincsen: a rá szavazók most érzik igazán,hogy közülük való,a nép gyermeke :))))))
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 09:19 Hadházynak nem ez volt a kérdése ugye tehenke? Ha megválaszolta volna 0rbán úr amit kérdezett tőle akkor visszakérdezhetett volna a lakásra te barom. Ez nem történt meg csak röhögcséltek ezek az idióták a biztos hatalmuk tudatában.
Néro2
Nemzethy Nagy Magyarok Miniszterelnöke.
Egy falusi kocsmában egy nyóóócelemit végzett évek óta közmunkás hat feles után is kulturáltabban tud szólni mint Magyarországa Miniszterelnöke.
Egy 3/3 besugó pártitkáros kölke.aki megragadt az 1950-es évek legprimitivebb tanyasi pártitkár szintjén.
Bár lehet még az se vállalna semmilyen közösséget ezzel a gyáva hazug alja féreggel.meg a körülötte lévő lényekkel.
Istenakinincsen
@Őrnagy: ma, 09:23 Mondom ki a kártékony: @KisTehen: @Maccska: @Shikari: @durbincs: @Philip Marlowe: @Őrnagy: A többi suttyó most nem ugatott:))
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 15:35 Te különdíjat is érdemelsz! Írd már le miben sunyi???
Az hogy mindenben az rossz válasz. Te egy bunkó vagy és nem értesz semmit de ugatsz ugye? A te értelmezésed szerint nem kell megindokolnom:)))...
Csizmás Kond
@Horizont: De válasz, csak mivel erre nem tudsz érvelni, vagy csak nagyon hosszasan lehetne, ezért nem tetszik neked. Na de röviden, szerintem egy képviselő ne a kertek alatt császkáljon és leskelődjön hanem a parlamentbe fitogtassa az éles meglátásait, és kérdezze meg a szavazóit hogy miben segíthet nekik hogy visszafizesse a bizalmat amiért rá szavaztak. Az ilyen áskálódó szarakodással amit évek óta folytat csak gyűlöletet szít és mélyíti az amúgy is egyre mélyülő rést az emberek között, ami arra vall hogy direkt zavart akar kelteni mami ellenkezik a parlamentben tett esküjével.
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ..neked meg a anyukád valaga a szemedre...ha már annyira vágysz a szarakodásra.
ómió
Hullaházy efftárs ott is meghazudta!?
exmelós
@KisTehen: Ez csak a vezéred sötétségét,alkalmatlanságát bizonyítja és hogy mennyire leszarja a seggnyalóit akik meg is érdemlik
exmelós
@Maccska: Te azért többszörösen űbereled szellemi fogyatékos fitymaszpatkány.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Te szarakodsz itt a faszságaiddal! Ez mi?: "...nagyon az elevenbe talált ez az orbáni kijelentés...ami azt jelenti hogy igaz..." Mi igaz ebből te tahó? Az tisztán látszik, hogy 0rbán úr egy suttyó bunkó. A követői szintén olyan alja népség mint te! Anyukám valaga hogy jön ide te szarzsák? Kussolj inkább ha csak szarakodni, mellébeszélni és csak terelni tudsz mint lojális fideszfartúró agyhalott agymosott birka.
simmering73
"Valamiért a róka lett a fétise a sima bőrűnek, most éppen rókának nevezi a politikai ellenfelét, Hadházy Ákost, aki nem volt rest és odaballagott a parlament épületének egyik sarkában zsebre vágott kézzel vihorászó kényszermozgásos ketrecharcoshoz, aki ettől olyan zavarba jött, hogy nézni is rossz volt. Még jó, hogy ott állt mellette a kisportolt Szijjártó, mert szerintem még maga alá piszkított volna ijedtében. Ez történik, amikor hirtelen és váratlanul olyan kérdést tesznek fel a doktorminiszterelnök úrnak, amire ő nincsen felkészülve, amire nincs előre kinyomtatott válasz a kezében, mint ahogy például az azonnali kérdések órájában lenni szokott, amikor az előre megválaszolt, megrágott cinikus mellébeszéléssel alázza a tőle kérdezőket és végső soron az országot. Mert akkor rohadtul magabiztos és pont annyira legyőzhetetlennek mutatja magát, mint amennyire nem az."
kolozsvaros.com/2023/07/07/ha-a-szanalmas-gyavasagnak-lenne-mertekegysege/
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 22:55 Ezt még sosem sikerült tisztázni egyik fideSS- fan hívővel sem...Talán te lehetnél az első aki értelmes választ ad:)))...bár kétlem. Mesélj mi a baj a Hadházyval? Te nem láttad a videót a nyomorék szerencsétlen idióta doktorminiszterelnök uradról? Ez a szánalmas tahó vezet egy országot!
www.youtube.com/watch?v=Hu_F9g1994s
Istenakinincsen
@Pegero: 0rbán egy tahó! Te is az vagy! Ugye tudod? Azt viszont nem tudtad megindokolni, hogy mitől lenne Hadházy egy sompolygó sunyi róka!??? Lopott már annyit mint O1G? Vagy a fideSS sleppje és a politikai elit?
nejlontacskó
@infinity: kellemetlen volt a kérdés, ez tény!
Jogtalan volt a Pisai út, ez is tény!
Próbálta nevetségessé tenni Hadházyt, mert sarokba szorított kutyaként, nem maradt más lehetősége, illetve dehogy is nem, a beismerés.
De azt ettől a senkiházi rohadéktól, hiába is várja!
Istenakinincsen
@Pegero: Ez az indok? Hülyébb vagy mint gondoltam, de mindegy. Lényeg hogy a füles is beszart, te meg már úgyis szaros fingós vagy...ezt nem mosod le magadról soha:)))
Istenakinincsen
@nejlontacskó: Kellemetlen a kérdés? A válasz volt igencsak kellemetlen és szánalmas! O1G nek nem fussa az összelopott vagyonból nyaralásra? Azt is közpénzből kell finanszírozni?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 20:24 ☻ Üzenjük Brüsszelnek: Pegero análba, orálba, leszopta a bűnöző, hazaáruló, csúti vemhes cigányt.
memgyar.net/items/19437.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek: Én „hüje” vagyok!
memgyar.net/items/17075.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek: Pegero a fidesz eszetlen birkája.
memgyar.net/items/19103.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek és Strasbourgnak, hogy a fidesz egyik bölcse Pegero profilt váltott... hadd cuppanjon a felcsúti dakotára.
i.pinimg.com/originals/c7/7a/55/c77a55e807af24492b4b7b2a5e771e24.jpg
Sámannus
Előre mennyünk nem hátra, mongya a csüngőhasú. Mennétek már ti a kínkeserve édesanyátoknak a pichájába is csak kinyöszörögjtek valamit kínotokban. nincs logika semmiben amit tesztek, és mondtok. A sok dumagép ötöl hatol már a Duna is előre folyik mint az eldugul lefolyó. Nyakig vagytok a fekáliában szaroskáim, de nagyon.
Ezodabasz
@Shikari: Túl nagy a pofád! Kinek az öklével szeretnél frontálisan ütközni?
kereső
Magyarország miniszterelnöke egy tahó. Jobb, útszéli kricsmiben az ilyen útszéli beszédet, a kissé már illuminált állapotú vendégek szó nélkül pofán veréssel jutalmazzák kidobás előtt.
Arról meg már szót se ejtsünk, hogy Hadházy Ákos a magyar országgyűlés a nép által közvetlenül!!! megválasztott képviselője-és mint ilyen , még a fideSS alaptörvénye szerint is orbán "főnöke"- hiszen a közvetett hatalomgyakorlás elve szerint Hadházy a népet képviseli. Orbán meg CSAK!!! a végrehajtó hatalom . Forditva ültök azon a gebén fideSS barmok!
Ezodabasz
@Shikari: A te fejed melyik seggben van te nagyarcú? Hol élsz te bunkó? Elkirándulok arrafelé egy randira köcsög!
Itt könnyű pofázni ugye patkány? www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo
Ezodabasz
@Shikari: A halál megváltás...nem kívánok neked ilyet. Jó hosszú életet kívánok neked te bamba gyík...bár van akinek egy élet kevés mert annyira primitív mint te.
Ezodabasz
@Shikari: Akkor minek ugatsz vissza? Nem beszélgetni akartam te gyík, csak tényeket közöltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.