A nehéz körülmények között élőkre is felhívta a figyelmet a köztársasági elnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Kedves köztársaság nélküli Köztársasági Elnökasszony az egész Országra igaz kellene hogy legyen nem csak egy megyére,viszont sajnos Ez a kártékony vállalhatatlan dölyfös hatalom tette élhetetlenné ezt az Országot,nem véletlenűl menekülnek a Fiataljaink külföldre aki csak teheti,itt addig semilyen változás nem fog bekövetkezni amig a Magyar Miniszterelnököt,Orbán Viktornak hívják!
SÍva
Először nem Pintéri rendet kellene tenni nem csak ebben a megyében (BAZ,SzSzB, JNSZ, Zala, HB) és nem két hét alatt mert az más nagyon sokszor letelt! Tudod "kedves" elnökasszony, hogy ez a rend már senkit sem véd a mindennapi támadásoktól! Szenvednek tőle az idős emberek, a gyerekek, a dolgozók mert őket nem védi egy regimentnyi rendőr mint titeket! Ugye nem is kell leírnom, hogy mire is gondolok mert tudjuk, hogy Kövér Laca szerint ilyen nincs! De van csak nektek így könnyebb!
namihami
Jó sok ablaküveges kastélyt kell építtetni a haveri pallérokkal, hogy legyen mit pucolnia a népnek!
drrotf
Katika a saját képére változtatná meg a vármegyét?Nem mindenkinek azonos az ízlése, lehet hogy csak félsikert érne el ezzel a módszerrel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.