A szombati Budapest Pride felvonulást megelőzően egy közös spirituális élményben is része lehet mindazoknak akik nyitottak arra. A Bálint zsidó Közösségi házban a vonulás előtt LMBTQ+ istentiszteletet tartanak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
gulyás meg a többi esetleg Eresz Jóska is ott lesz ?
Nessy
@Őrnagy: A természet sok érdekes dolgot produkál! Van az állatvilágban több olyan teremtvény, amelyek, ha romlanak az életkörülmények, a nőneműek nemet váltanak, hímneműre, így szabályozva a szaporodás számot. A homoszexualitás sok,sok ezer éve létezik. Honnan tudja, nem természetes állapot e?
Nessy
@Maccska: Nem. Csak tanultam biológiát. A homoszexualitás meg már a görög, római irodalomban és történelmi feljegyzésekben is szerepel.
Nessy
@Őrnagy: Per ma még ismeretlen sperma és petesejt donorok is segítenek . De nem tudjuk mit hoz a holnap a genetikai ismeretek fejlődésével. Ma már nem probléma az adott beteg sejtjéből szövetet, akár szervet tenyészteni. Ezzel meggátolva a kilökődést!
Nessy
@Őrnagy: Sajnos, a természetes megtermékenyülés, ér terhesség sem mindig biztosíték az ép, egészséges gyermek születésére. De ez már erősen szakmai kérdés, ebbe ne menjünk bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.