Idén már nem nyaralhatnak mozgássérült gyerekek az akadálymentes agárdi Tóparti Sport Hotelben.

Kidobták a hotelből a beteg gyerekeket, kellett a hely az akkugyárnak

Hoppon maradtak a gyerekek. Forrás: Pixabay

Az iváncsai akkumulátorgyár dél-koreai vendégmunkásai költöztek be – tudta meg a hvg.hu.

A lap részletesen ír arról, hogy Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) agárdi telephelye 2,5 milliárd forint uniós támogatásból újult meg 2015-ben, és többek között itt működik a Pedagógia Szakszolgálat és Korai Fejlesztő Központ is.

Az akadálymentes hotelben súlyos izomsorvadásban szenvedő gyerekek és családjaik üdülhettek eddig, de ebben az évben már nem vehetik igénybe ezt a lehetőséget, mert az év eleje óta munkásszállóként üzemel az épület, a lap a hotel recepcióján megtudta, hogy ez még két évig így is lesz.

A VVSI épületeit fenntartó cég ügyvezetője azzal indokolta a döntést, hogy a koronavírus-járvány és az energiaárak növekedése miatt csökkentenie kellett a veszteségeit, ezért a „turisztikai jellegű szálláshely nyújtás tevékenységét kénytelen volt felfüggeszteni”.

Forrás: hvg

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Amúgy örülhetnek a kis lurkók,hogy nem fújták le őket merő szeretetből és nem foglalta le sanda a házukat...még...
Nessy
Miért nem Lőrinc barát, vagy a velkó szállodájába költöztetik a minráncs munkavállalókat??? Gondolom nekik nem lényeges az akadály mentesített közlekedés!Pocsék egy színtársulat!
izéke
@Nessy: ráadásul ha lelakják,az állam pénzén felújítják nekik
AMORÁLISOK
ez már mindennek az alja és kamu ám a családbarátnak kititulált kormányotok , egy jellem nélküli szavazógépek vagytok KÖZPÉNZBŐL gyalázat de vége lesz ám akkor ki --ki merre fut a világban szanaszét ? A bróker marcsikát is hazahozták ugye? idő kérdése, az idő meg dolgozik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.