Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, az MSZP pártigazgatója szerint az önkormányzatok kompenzálása mellett ingyenessé kellene tenni a szabad vizek melletti strandokat. Követendő példaként említette azt a nemrégiben hozott horvát törvényt, mely megtiltja, hogy a tengerpartért pénzt szedjenek.

MSZP: Követni kell a horvát példát – "Kapjanak állami kompenzációt az önkormányzatok az strandok díjmentességéért"

Fotó: MSZP

Több választ is kapott a politikus a Balaton-parti önkormányzatok vezetőitől azzal kapcsolatban, mi alapján határozzák meg a strandbelépők árát, és milyen feltételek mellett válhatnának ingyenessé a strandok.

Molnár Zsolt vasárnapi, Zamárdiban tartott sajtótájékoztatóján elmondta: az, hogy az önkormányzatok rossz költségvetési helyzetükkel vagy a strand fenntartási költségeivel indokolják a díjszedést, nem magyarázat, hiszen az ország minden részén nehéz helyzetben vannak az önkormányzatok, a fenntartási költségeket tekintve pedig hasonló alapon pénzt szedhetnének a hegyekben elhelyezkedő települések is a kirándulóktól az út fenntartási költségeire hivatkozva.

Több polgármester kompenzációtól tette függővé a strandok ingyenességét, az MSZP javaslata viszont pontosan azt tartalmazza, hogy kapjanak állami kompenzációt az önkormányzatok az strandok díjmentességéért.

A szomszédos Horvátországban olyan – példamutató – törvény született nemrég, mely megtiltja, hogy a strandokon az Adriai-tengerbe való bejutásért pénzt szedhessenek, mindenki számára biztosítani kell az ingyenes fürdőzést. Az MSZP törvényjavaslatot fog benyújtani ősszel, hogy a Balaton mindenki számára elérhető legyen önkormányzat fenntartás mellett, a Balaton túlépítését elkerülve.

Az MSZP hosszútávú célja, hogy a Balaton ne csak a nyári hónapokban, hanem az év egészében használható legyen, környezetrombolás nélkül.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ehhez a kolostorártányt és bűnszervezetét le kell váltani és bíróság elé kell állítani, de ez demokratikuson már nem fog menni! Horvátországban minden strand ingyenes. A Balaton meg körbe van kerítve, belépés idegeneknek tilos! A NER felségvize, felségterülete lett! Engedélyt a dagadt cigánytól a vejkótól, és oligarcháitól kell kérni!
twitter.com/janos_hary/status/1681710379640946700/photo/1
jáger laszló
Ez mind szép,de a +valósításának nem jósolok nagy jövőt!!!
Felejtsük L!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Kicsoda is Molnár Zsolt, az MSZP rejtélyes politikusa? Egy fidesz tégla. „Ron Werber izraeli kampánytanácsadó 2014-ben feldúltan azt üzente: „Molnár Zsolt adjon hálát az Istennek minden egyes napon, amikor nem nyitom ki a számat". Molnárral szemben előkerült az is, hogy 2002-ben ügyvédként még a Fidesznek és az MDF-nek dolgozott, az óbudai választási bizottságban pártdelegált volt. Ezt utóbb személyes kapcsolatokkal magyarázta, és állítja, politikai munkát nem végzett. 2014-ben előkerült róla egy fénykép majd egy videó is, amint 1992 október 23-án, Göncz Árpád akkori államfő kifütyülésekor ott volt a Kossuth téren kapucniban, majd az elnöki beszéd megzavarása után az MTV székháza elé is átvonult a szkinhedekkel. Molnár a Rogán-ügy, illetve a szkinheadügy miatt mondott le az MSZP budapesti elnöki posztjáról 2014-ben. Beleillik a kultúrkörbe Kubatov és vele beleillenek az ő "kopasz" őrző-védő, pénzért verő barátai is. Ez az új magyar "elit" bázisa. Zsótika bizonyára beépített emberként feladatot látott el közöttük a III/III ügyosztály megbízásából.
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/3e50e8ba-67a3-487f-b92f-453ff968fec2.jpg
Ez a Zsóti' gyerek vót, aki megjelent a tévészékháznál, miközben az ellenzéki politikusok bent keccsoltak és furcsa mód bejutott a lezárt épületbe, majd összehívta egyeztetésre a már fél napja bent lévőket és 10 perc alatt kint volt az egész banda.Tehetséges gyerek, na... Börtönőr:” A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! Na mit romantikázik itt? Tűnjön el, mert még dühbe gurulok! „ Mivel Molnár osztja a júdáspénzt, stabil helye van a maszop vezetésben.
Revans
@durbincs:IQ hiányos balfasz törölje + szája szélét,ha saját magát szopatja szájba!
Tudom,hogy 1 retardált génhiba és még közzé is teszi! :)))))))))))))))))))))))))
ezek maguk a sorosportások ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint az 50IQ-s midráncs fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @kula: @Nessy: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati:@looper: @Yoda69:@Mirabilis: @szaboria1: @szegfue: @jáger laszló: @lusta: @Edebácsi: @m73: @Revans: @Katalina62: @Sámannus: @Philip Marlowe: @vitriol: @csipetke: @jesz: @percsi: @zenebohóc: @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @Manhattan:@SÍva: @balos: @surdilloFUJT: @Horizont: @lampa laz: @colibri: @infinity: @@Néro2: @Peller Anikó: @infinity:@namihami: @jáger laszló: @m73: @namihami: @bence: @durbincs:,@balos: ?
ómió
És, ugye, gyagyás, államadósság terhére!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.