A Külgazdasági és Külügyminisztérium egyszereplős, tárgyalásos közbeszerzési eljárást írt ki július 24-én egy már kiszemelt konkrét hangszer,egy Bogányi-zongora beszerzésére. A zongorát Brüsszelben használják majd. Abban az impozáns, 2300 négyzetméteres, műemlék jellegű belvárosi palotában, amelyet 2021-ben 3,5 milliárd forintért (10 millió euró) vásárolt az állam. A patinás brüsszeli sugárút, a Rue de la Loi 9. szám alatti palota rekonstrukciója 2,1 milliárd forintba (5,6 millió euró) kerül.„Magyarország egységes, pozitív külföldi megítélésének és megjelenítésének, valamint az egységes országmárka kialakításához és az országkép formáláshoz is elengedhetetlenül szükséges a megfelelő minőségű és gyártmányú hangszer beszerzése (...) és „kizárólag a magyar gyártású Bogányi-zongora volt az, amely mind technikailag, mind hangzásvilágában és esztétikailag is ki tudja elégíteni a támasztott követelményeket” – indolta a hangszer-beszerzést a minisztérium.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Az egységes, pozitív stb. megítélés az lesz, hogy a felkapaszkodott bugris diktátor, 0rbán, és hasonló szolgálói szétcseszték, csődbe vitték az országukat, kinn a pucér fenekük a gatyájukból, de kultúrált népekhez illő cuccokkal hivalkodnak Brüsszelben, ráadásul amiket aranyáron vesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Havanagi: 0rbán szerin így néz ki a munkaalapú társadalom, ahol az ö lopós munkájuk a fontos,hogy abból biztonságot és jólétet teremthessenek a magyaroknak ! - immár több mint 13 éve...
izéke
Amúgy csak kérdezem,ki a jó kurvaanyjukat várnak oda hogy feltétlenül szükség van ott zongorára? Csupa zenész fog náluk vizitálni?
csak úgy....
Elegük van Ursula von der Leyenből Brüsszelben is
A számos botrányáról is ismert Ursula von der Leyenről most azt beszélik, hogy még saját politikustársai, az Európai Bizottság biztosai is rossz véleménnyel vannak róla katasztrofális vezetési stílusa és átláthatatlan döntései miatt. Az EB-elnök egyébként is botrányt botrányra halmoz, az Origo összeszedte a legfőbb ügyeit.
A HAZUDÒS ORIGO, értitek!? :)
www.bama.hu/orszag-vilag/2023/07/eleguk-van-ursula-von-der-leyenbol-brusszelben-is
csak úgy....
@izéke: nekem is föltünt ez a fölösleges billentyüs hangszer,hiszen akik öket keresik, azok az oboások..
csak úgy....
@Horizont: de hiszen most ök a 2/3 os urak! -lett volna bátorságod 150 éve egy festeticset vagy az eszterházyakat kritizálni ? -persze öket miért,hiszen nem lopták a földjeiket és a vagyunukat...,ott apáról fiura szállt, több 100 éven át, - nem úgy mint a fideszéknél,akik 13 éven belül lopásból,szerzésböl,hazudozásból leverték a néhai magyar aisztokráciát!
nemkati
"Brüsszel" - hehe - mondhatná, hogyha van több milliárd palotára, zongorára, és ki tudja még mi mindenre, akkor legyen pénz a pedagógusi bérekre is, ne tőlük kolduljanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.