A Külgazdasági és Külügyminisztérium egyszereplős, tárgyalásos közbeszerzési eljárást írt ki július 24-én egy már kiszemelt konkrét hangszer,egy Bogányi-zongora beszerzésére. A zongorát Brüsszelben használják majd. Abban az impozáns, 2300 négyzetméteres, műemlék jellegű belvárosi palotában, amelyet 2021-ben 3,5 milliárd forintért (10 millió euró) vásárolt az állam. A patinás brüsszeli sugárút, a Rue de la Loi 9. szám alatti palota rekonstrukciója 2,1 milliárd forintba (5,6 millió euró) kerül.„Magyarország egységes, pozitív külföldi megítélésének és megjelenítésének, valamint az egységes országmárka kialakításához és az országkép formáláshoz is elengedhetetlenül szükséges a megfelelő minőségű és gyártmányú hangszer beszerzése (...) és „kizárólag a magyar gyártású Bogányi-zongora volt az, amely mind technikailag, mind hangzásvilágában és esztétikailag is ki tudja elégíteni a támasztott követelményeket” – indolta a hangszer-beszerzést a minisztérium.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Az egységes, pozitív stb. megítélés az lesz, hogy a felkapaszkodott bugris diktátor, 0rbán, és hasonló szolgálói szétcseszték, csődbe vitték az országukat, kinn a pucér fenekük a gatyájukból, de kultúrált népekhez illő cuccokkal hivalkodnak Brüsszelben, ráadásul amiket aranyáron vesznek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Az egységes, pozitív stb. megítélés az lesz, hogy a felkapaszkodott bugris diktátor, 0rbán, és hasonló szolgálói szétcseszték, csődbe vitték az országukat, kinn a pucér fenekük a gatyájukból, de kultúrált népekhez illő cuccokkal hivalkodnak Brüsszelben, ráadásul amiket aranyáron vesznek.
csak úgy....
stradivari hegedüjük még nincs a cigányéknak brüsszelben? - majd lesz az is...mert jó a zisten jót ád, viktornak is adott 3 millió,gondolkodásra képtelen buta marhát!
0rbán frakkban.. ;) -megnézném !
nemkati
@csak úgy...: Nemá, egy normális öltönyt nem lehet rászabni, nemhogy frakkot. Frakkban, szotyit köpködve egy koncerten, és minden nőnek kezetcsókolva. :))))
csak úgy....
@nemkati: frakkban a potroha és a csúcsos segge is jobban érvényesülne,- fingom nincs,hogy ez a kezit csukálom allürt hol szedhette össze...,fura jelenség a magyarok fura ura.
CsipkeRózsa
Kié lesz később az a zongora, kié lesz az épület, kié lesz a berendezés.

Ki fogja fizetni a fenntartási költségeket?
CsipkeRózsa
2017-ben még csak 60 milliót kellett kiadni a zongoráért:

"Visszakérte a szuperzongorára adott 60 milliót az MNB"

index.hu/gazdasag/2017/06/01/mnb_csodazongora_visszakert_tamogatas/
Nessy
Fenn az ernyő, nincsen kas. A tékozló koldusok urizálnak!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: 14:49 récsöl már alaposan kivan stafírungozva de 0rbánéknák van még van 3 db. lyány és egy buzzancs fiúcska! eddíg ki fizette a fenntartási költségeit az 0rbán családnak, ha nem ti? - 0rbán ezt a továbbiakra is így tervezte!
Nessy
@csak úgy...: Mit mondott Don Corleone? Első a család!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: 15:04 és ebböl érzi viktor,hogy ti szeretitek öt, -
csaucseszku szindróma...
csak úgy....
@Nessy: de neki legalább jól állt a frakk! :) - pesze ezzel nem azt akarom mondani,hogy 0rbán a színészi teljesítménye után nem érdemelne meg egy oszkárt...
Qqberci
És akkor VargaJucó azon állva fog hegedülni?...
csak úgy....
@Qqberci: ha józsi ereszelni tudott, akkor jucinak sem lesz ez probléma,hiszen nincs tériszonyuk...
Nessy
@csak úgy...Milyen jól állt a Mágnás Miskában Gábor Miklóson , a "lovászon", a frakk!:-)) Bocs, egy kis nosztalgia.
Úgy mellékesen majomra is lehet frakkot húzni.
CsipkeRózsa
@Nessy: Gábor Miklós megjelenése és hangja is kellemesebb, a mosolya is.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: akkor ebbü gyütt az ötlet a mindenkivel hadakozó fidesznek ,hogy a
gábor áron réz ágyuja...
Havanagi
Jó lenne ,ha az ATV műsorvezetői olvasnák a "szegény" kormány költekezéseit,mert minden műsorban csak azt hallom,hogy " ja,de üres a kassza".Ennyire üres,hogy két kézzel szórja a milliárdokat,minden nap egy újabb akkugyár, ingatlan,vízágy a teheneknek,most a zongora és még ami nem került napvilágra.
izéke
@nemkati: orbán csak egy frakkot ismer, a rajzfilmből a kutyát :D
csak úgy....
@Havanagi: 0rbán szerin így néz ki a munkaalapú társadalom, ahol az ö lopós munkájuk a fontos,hogy abból biztonságot és jólétet teremthessenek a magyaroknak ! - immár több mint 13 éve...
izéke
Amúgy csak kérdezem,ki a jó kurvaanyjukat várnak oda hogy feltétlenül szükség van ott zongorára? Csupa zenész fog náluk vizitálni?
csak úgy....
Elegük van Ursula von der Leyenből Brüsszelben is
A számos botrányáról is ismert Ursula von der Leyenről most azt beszélik, hogy még saját politikustársai, az Európai Bizottság biztosai is rossz véleménnyel vannak róla katasztrofális vezetési stílusa és átláthatatlan döntései miatt. Az EB-elnök egyébként is botrányt botrányra halmoz, az Origo összeszedte a legfőbb ügyeit.
A HAZUDÒS ORIGO, értitek!? :)
www.bama.hu/orszag-vilag/2023/07/eleguk-van-ursula-von-der-leyenbol-brusszelben-is
csak úgy....
@izéke: nekem is föltünt ez a fölösleges billentyüs hangszer,hiszen akik öket keresik, azok az oboások..
csak úgy....
@Horizont: de hiszen most ök a 2/3 os urak! -lett volna bátorságod 150 éve egy festeticset vagy az eszterházyakat kritizálni ? -persze öket miért,hiszen nem lopták a földjeiket és a vagyunukat...,ott apáról fiura szállt, több 100 éven át, - nem úgy mint a fideszéknél,akik 13 éven belül lopásból,szerzésböl,hazudozásból leverték a néhai magyar aisztokráciát!
nemkati
"Brüsszel" - hehe - mondhatná, hogyha van több milliárd palotára, zongorára, és ki tudja még mi mindenre, akkor legyen pénz a pedagógusi bérekre is, ne tőlük kolduljanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.