Egyes alapképzésekre építve több szakon lehet két és három féléves tanári mesterszak elvégzésével diplomát szerezni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Csak egy törvénymódosítás és ha a szükség úgy hozza, elég lesz egy hétvége is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Csak egy törvénymódosítás és ha a szükség úgy hozza, elég lesz egy hétvége is.
Designer
@simmering73: 1 nyár! Volt régen 6 hetes! Mezőgazdasági ismeretek - gyakorlati foglalkozás szakon...
csak úgy....
köll ennél több a leendö fidesz szavazók oktatásához? :)
drrotf
Ha így fogynak a pedagógusok akkor lehet hogy nem is kell majd se egyetemet se főiskolát végezni ezeknek az embereknek.Majd kijelölik őket, vagy behívják az érettségizetteket, ahogy a katonákat azelőtt .Két év szolgálat után vagy tovább szolgálók lesznek vagy lecserélik őket . Az is lehet hogy később már a nyolc általánost végzettek lesznek a pedagógusok három hónapos kiképzés után, vagy a rendőrökkel együtt kapnak kiképzést, mert a béemesek így szokták.
csak úgy....
magyar népmesék = 3 nap az esztendö
igaz, - lölö a varázsló haverja is 3 nap alatt lett milliárdos, el is nyerte a szöszi andi kezét...,máig is élnek,míg a (politikában)kurtafarku túr ...
izéke
Jövő héten már este lefekszik valaki és reggel tanárként ébred. Ezt csinálja utánunk a rothadó Nyugat! Ez is hungarikum lesz mint a Balaton átúszás :D
csak úgy....
@izéke: csak a könyvet kell betenni a párna alá! :) - szerintem deutsch tomitól jött az ötlet, akinél ez a módszer szintén bevált!
Nessy
@csak úgy...: Lölő se járt évekig egyetemre,neki elég volt egy gyerekkori egyetemet végzett szomszéd cimbora, és lőn! Nyolc ellemi +gázszerelő tanfolyam, és hüpp, hüpp,hüpp, barba trükk,máris milliárdos lett.
csak úgy....
@Nessy: és mi lenne ha kiderülne,hogy lölö haverja is csak plagizált egy kurva nagyot? akkoriban még komcsi volt a késöbbi liberális,akiböl illiberálist faragtak a lopós évek!
Peller Anikó
@csak úgy...: Rosszul emlékszem, hogy már kiderült?

Mindenesetre eltűnt orbán szakdolgozata, jobb ha nem piszkáljuk a kérdést,

24.hu/belfold/2017/01/11/eltunt-orban-viktor-szakdolgozata/
izéke
@Peller Anikó: lehet,hogy putyinnál van szocialistalusta megőrzésre,az " egyéb " aktáival együtt , talán ezért nem tudták még nemzetbiztonságilag átvilágítani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.