Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botrányának nevezte a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője azt, hogy a baloldal országgyűlési választási kampányát finanszírozó külföldi támogatás csaknem teljesen a baloldal belső emberénél, Bajnai Gordonnál és cégcsoportjánál, a DatAdatnál landolt.

"Az elmúlt 33 év legsúlyosabb politikai korrupciós botránya zajlik" – Nacsa Lőrinc nem finomkodott

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Nacsa Lőrinc a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a nemrégiben nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésről szólva elmondta: azt már tudjuk, hogy hova került a külföldről érkezett pénz, "a baloldal legbelsejébe". Karácsony Gergely főpolgármester mozgalma például 600 millió forint értékben kötött szerződést a DatAdattal, miközben csak 506 millió forint támogatást vallottak be – jegyezte meg.

Azt azonban továbbra sem tudni, hogy kik voltak a külföldi támogatók, és azt sem, mit kértek cserébe a dollárbaloldaltól. "Mert lennie kellett egy olyan titkos alkunak, hogy ha a baloldal megnyeri a választást, valamit cserébe végre kellett volna hajtania. Csak nem tudjuk, mit: kerítést lebontani, beengedni az iskolákba a genderőrületet, belépni a háborúba?"- tette fel a kérdést Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kifejtette, a baloldal először azt mondta, nincs semmilyen pénz; aztán kiderült, hogy van pénz, az is, hogy sok; aztán azt mondták, hogy minden szabályszerűen érkezett, de kiderült, hogy ez sem igaz. Aztán jöttek a mesék mikroadományozókról és faragott ládikákról.

A hazudozás, a hárítás azt mutatja, hogy "van vaj a baloldal füle mögött, hogy egy nagy külföldi beavatkozásnak lehettünk így utólag szemtanúi" – mondta Nacsa Lőrinc.

Hozzátette: ezért fontos, hogy Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely válaszoljon a nekik feltett kérdésekre.

"Mindenkinek joga van tudni, milyen ellenzéke van Magyarországnak, mennyire van a külföldiek zsebében a baloldal. Főleg úgy, hogy jövőre önkormányzati és európai parlamenti választás lesz" – jegyezte meg.

Forrás: MTI

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BALKÁN KOBRA
@Őrnagy: Én ezt inkább színjátéknak hívom! Szerencsétlen kis pöcs-méregetés! Semmiképpen nem felel meg a címben megfogalmazott ideának a tartalom, cél, stb. Inkább olyan, hogy is mondjam finoman: PARASZTVAKÍTÁS! Van aki beveszi, van aki jót röhög rajta. Utóbbi tudja, hogy groteszk az egész! Siralmas...
A hiányzás oka meg egyszerű: nyaralnak az Elvtársak munkaidőben családostól - függetlenül, hogy bal- vagy jobboldali!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Komédia ahogy a fideSS ezen a 4-5 milliárdon lovagol, ami nem közpénz, nem a közös kasszából lopták, hanem adomány amihez semmi közük! A fideSS saját magát a közös kasszából támogatja ugye, de az nem számít! Saját fizetésüket megszavazzák maguknak, ami szintén közpénz és ezért a fizetésért azon dolgoznak, hogy még több közpénzt le tudjanak nyúlni! Milyen társadalmi rendszer ez???
Nanya
@durbincs: vaszilij ! bukj rá Leninre a mauzóleumában,szívd ki belőle a spirituszt !
namihami
A kádéenpés hugyos?!?! Ennyi---az is meg a szövege is! Maradjon a dinnyénél!
Ezodabasz
110 milliárd kormánypropagandára közpénzből? Az ellenzék 4-5 milliárdja meg adományból? Nem lejt a pálya?
A kormányunk a tőlünk elszedett/ellopott pénzekből támogatja magát! Az ellenzék nem fér hozzá a közös kasszához több mit egy évtizede!
Nanya
@durbincs: iván kuzmics ! kussolj haza az Labradorfasz tó és a Kapdbeosz folyó farpofák találkozásához.
Ha netán megkívántál akkor melléfogtál buzi !
Nanya
@durbincs: a pozitív nullából ha kilépsz,jól láthatod,hogy növekedés csökkenésének az emelkedése,a emelkedés pozítv nullával szorozva ,az csökkenése az emelkedésnek a reciproka.
Magyarul elmebeteg a gazdád,de nagy matematikus! Isten ne adja ,hogy a matek mellett,fizikából is jeleskedjen,mert az alma akkorát esik a földről a toronyba ,hogy szétüti a barom fejét !
Tudjuk azt is ,hogy genetikából is remekelt már.
Nem szégyellitek,hogy imádatok tárgya ilyen ostoba pali?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.