Nyílt levélben tiltakozott, és Péterffy Attila pécsi polgármesterhez fordult Kővári János az Összefogás Pécsért Egyesület vezetője, pécsi önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk pedig feljelentést tesz a pécsi LMBTQ-nap ellen, ahol a “Szivárványos Nap” keretében szexuális devianciákról szóló kiállítás mellett drag queenek, azaz nőnek öltözött férfiak is részt vesznek. Az esemény szervezője az Amnesty International Magyarország Facebook-bejegyzésében feltüntette, hogy kisgyermekeket is várnak a programra. Facebook bejegyzésükben azt írják: „Tölts egy önfeledt napot az elfogadás, a szeretet és a szórakozás jegyében a pécsi aktivistáink által szervezett Szivárványos Napon! Kiállítással várnak fontos LMBTQ+ emberekről, miközben a legkisebbek a kreatív sarokban tölthetik el az időt, a nagyobbak pedig akár kvízezhetnek, akár a drag fotósarokban kreálhatnak ruhakölteményeket. A napot pedig egy közös filmnézéssel zárjuk. Így képzelték el aktivistáink a Szivárványos napot. Az Összefogás...

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ki az a hülye, aki ilyen helyre viszi a gyerekét?!
Nanya
@KisTehen: Ne bizonygasd ! Itt mindenki tudja,hogy címeres szalag és valagrenddel kitüntetett buzi vagy!

Ne szólj hozzám baszdanyád !
Sakk Matt
Az a fogyatékos szülő, AMELY nem informálódik arról, hová viszi a gyerekét - miközben a szervezők korrekten tájékoztattak! - az egy barom! Az ilyen beengedi a mély vízbe a gyereket, a csalánosba bezavarja kisnadrágban..de még Kaleta ölébe is beültetné!
Aztán meg hisztizik, mint egy fürdősqrva!
#yoqrvanyadat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.