Na, végre! Úgy kellett, mint egy falat kenyér. Mert Andika szomorú volt. Már nem izgatta fel semmi – senki?? - amúgy is a gyerek csak a múlt héten kétszer hányt a homártól, drágább kaja perpillanat sehol nincs, a Lőrinctől sokadjára kapott Gucci meg összeugrott mosásnál. Ezért majd szorul a személyzet, de ez másik történet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Andika azt nyilatkozta,mikor összejött löncivel, hogy nála egy férfinak meg kell ugranis egy bizonyos szintet. Nahát, igen alacsonyan volt az a léc,ha lölő át bírta ugrani a puhos kis testével. A képeket elnézve,Andika már meg se próbál jó képet vágni a hites urához. Lehet,azóta tudomására jutott,hogy a nagylóvéból egy ideig urizálhatnak,de ki tudja,mikor szakad vége a látszólag korlátlan jólétnek?De már legalább nem nyilatkozgat lépten-nyomon,hogy milyen nagyon szerelmesek..Ha valaki lölőre néz,és ismeri az észbeli képességeit, nincs nő,aki ebbe a kis potrohos,funkcionális analfabétába szerelmes lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.