A Pintér Sándor vezette mindent bele gigatárca nyilvánosságra hozta legújabb arcpirítóan ocsmány döntését, hogy az otthonápolási díjat 2024-től 6%, azaz hatszázalékkal emelik. Mottó: „Vannak jobb napok, vannak nehezebbek. Van, amikor feladjuk, de akkor is újrakezdjük másnap és csináljuk tovább és várunk a csodára”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A vén, fosos mindenkit nyomorba akar dönteni.
rücsü41
Azt hiszi ez a főrendőr, hogy mindenki a rendőrszinten van és ha valamit csak a tervezett infláció mértékével növel, akkor az emberek azt hiszik majd hogy eljött mert elhozta nektek a nagy Pintér Sanya bácsi a Kánaánt.Nagyon téved a bélügyes úr , mert régen megtanították a százalék számítást az általánosban, és ezért mindenki aki elvégezte az általánost az tudja, hogy amit csak az infláció mértékével emelnek az gyakorlatilag nem jelent többet a mostaninál.Ezért Sanya bácsi arra kérünk, hogy ne nézd hülyének az embereket!Ezzel az "emeléssel" nem oldottál meg semmit!Csak becsaptad a segítséget várókat, s ezt nem először játszod el.
Nessy
Már az alaptörvénybe is benne van, ha jól emlékszem, hogy a szociális gondozás nem állami feladat! Na, ennyit a naggggyon keresztény,szociálisan érzékeny, gondoskodó államunkról, és vezetőiről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.