Robbant a bombahír, hogy a Soros Györgyhöz fűződő alapítványok befejezik európai uniós működésüket, s a magyar származású amerikai milliárdos inkább a világ egyéb részeire összpontosítja a nyílt társadalom gondolatának népszerűsítését szolgáló jótékonysági műveleteit. Az indoklás része, hogy az EU-ban lényegében jól mennek a szabadság dolgai, szóval itt nincs több teendő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Tibor!Miért gondolod hogy ezt Neked kellene megmondani.Van már országnak egy pár országgyűlési ciklus óta hivatásos hazudozója, amivel úgy látszik sokan elégedettek, és úgy néz ki, hogy ebben a pozíciójában megingathatatlan!!
Őrnagy
Szanyi kapitány szeretné megmondani, hogy mi hogy van valójában, és hogy lesz a jövőben, de úgy tűnik nincs még fent a Soros fizetési listáján, mint hűséges szövetséges, hogy akár a jelenről, vagy a jövő valós terveiről tájékoztatták volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok