Fekete Giorgio, a Carson Coma frontembere pénteken „A homofóbok buzik” feliratú pólóban lépett fel a Sziget Nagyszínpadán.

Bayer Zsolt sz*rdarabnak nevezte a Carson Coma énekesét

"Vagyis: a homofóbok buzik." Forrás: 444

Bayer Zsolt, a liberális újságíróból lett fideszes főideológus erre szardarabnak nevezte a homofóboknak beintő Fekete Giorgiót – szúrta ki a 444.hu Bayer Zsolt blogján.

„Hát ez óriási! Fekete Giorgio -mint az összes hozzá hasonló szardarab- ismét megfejtette a valóságot. Vagyis: a homofóbok buzik. Vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz. Vagyis: az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni. Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni. A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faszt. Nem is olyan bonyolult a világ, igaz?”

Mondta a konzervatív stílust hasztalanul magára szedni próbáló fideszes meglehetősen zavaros, de kedvelői számára azért elég káromkodást és gyűlöletmuníciót nyújtó dolgozatában.

Fotó: 444

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
infinity
Az, hogy a fricskát el nem értve komolyan reagált rá (maradt volna kussba, mindenki jobban járt volna), az már önmagában minősiti Buyer-t, de igazából az egész fideszes hordát - ez egy dolog.
De ez a hülye zsidó (ezt úgy érettem, ahogy Orbán egy hülye református vagy hülye keresztény), magára vette a színes szélesvásznú álomkabátot (rövidebben: inget) és bizonyságát adta ezzel annak, ami ellen ágál:

A homofóbok és/vagy a látens buzik, buzik (ha még orbánista fideszes szektás is, akkor meg főleg!)

Szóval, Buyer megmutatta (megint), hogy csináljunk hülyét magunkból, és hogy égesük szénné magunkat ország-világ előtt.
justhpeter
@Dr. Proktor: Ezt még nem hallottam, de helytálló.
izéke
@Maccska: ha te utálon a libsiket akkor te egy libsi vagy
csak úgy....
zsolti a fideszék egyik leg undorítóbb üdvöskéje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.