A fideszes kormány hatalma a közvélemény kutatási eredményekre épül.

Elképesztő dolog derült ki Orbánék titkos módszeréről

Pálinkázni szeret a "vidéki", csináljunk pár fotót! Forrás: Facebook

De azt eddig nem is sejtettük, mekkora energiát fordítanak kormányzati munka helyett a folyamatos igazodásra – írja a Hírklikk.

„Ez a pillanat kormányzása... Annak idején G. Fodor Gábor megmondta, hogy a politika nem más, mint a pillanat uralma, nos, ennek tökéletes bemutatását látjuk Orbánéktól.” Így reagált a Hírklikknek Herényi Károly arra, hogy döbbenetes számok láttak napvilágot a kormány közvélemény-kutatásainak gyakoriságáról és milyenségéről. A korábbi MDF-es politikus szerint ez kizárólag rövid távú taktikai célokat szolgáló kormányzás, aminek egyetlen célja van, Orbán hatalomban tartása. Orbán ugyanis gyáva, fél hatalmának és ezzel a szabadságának az elvesztésétől. Ez akkor következhet be, amikor a magyarok megcsömörlenek, ami törvényszerűen megtörténik. Hogy mikor, azt nem tudni, lehet, hogy akár holnap, de az is lehet, hogy csak évek múlva.

„A kormány számára – nem tévedés – naponta készülnek kétezer fős mintán felmérések, havonta többször pedig 20 ezres közvélemény-kutatások a legkülönbözőbb témákról. Mindent tudnak, a társadalom minden rezdülését ismerik” – mondta el Hadházy Ákos. A prostituálódott, de tehetséges társadalomtudósok által készített elemzések alapján építi propaganda-birodalmát a fideszes kormány. Herényi Károly korábbi MDF-es politikus szerint „ez a pillanat kormányzása” – ami csak rövid távú és kizárólag taktikai célok elérésére alkalmas. Egyetlen célja a hatalomban maradás. Ennek alapján azonban semmilyen stratégai, nemzetgazdasági, nemzetpolitikai szempontból fontos hosszú távú cél nem tűzhető ki és dolgozható ki, „igaz, nem is volt sohasem ilyen céljuk”.

Ez vezetett el oda, ahol tartunk. Ez a fajta politika csakis ide tud vezetni, más kiút nincs belőle. Egy Orbánhoz hasonló politikusnak nincs bátorsága ahhoz, hogy a pillanatnyilag kedvezőtlen, de hosszú távon kedvező lépéseket tegyen, ugyanis fél a pillanat kedvezőtlenségének hatásától. Ennek eredménye, amit látunk ma Magyarországon. „Merthogy Orbán egy roppant gyáva ember, akinek minden cselekedetét a félelem motiválja: fél a hatalom elvesztésétől, mert tudja, hogy az egyenlő lesz számára a börtönnel”

– mondta.

De mikor következhet be az a fajta összeomlás? – kérdeztük. Akkor, amikor a magyar nemzetet eluralja a csömör, abban az értelemben, ahogy azt Karácsony Sándor használta, aki a nemzet megmaradásnak fontos elemét abban látta, ahogy mikor a magyaroknak elegük van, akkor eluralkodik bennük a csömör – emlékeztetett. Ahogy Karácsony fogalmazott: „Tűr, tűr az objektív és primitív ázsiai jellegű társaslélek sokáig, még mindig tűr, sokszor úgy tetszik, a végletekig tűr, de egyszer csak végképp megcsömörlik”. Herényi szerint pedig ez lesz Orbán (és a többi fideszes) sorsa is.

Forrás: Hírklikk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"ez kizárólag rövid távú taktikai célokat szolgáló kormányzás, aminek egyetlen célja van, Orbán hatalomban tartása."

Ezt tudjuk. Nagyon aljas rendszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Az olyan ellenzékkel szemben, amelyik annyira cinikus, hogy az emberek adományperselyekbe dobálják az euróikat és az angol fontjaikat, minden eszköz megengedett...!
csak úgy....
az az érzésem,hogy már csak a nagyon buták és a fidesz haszonélvezök ,akik válvetve együtt lopnak a kedvenc pártjukkal ,már csak azok támogatják ezt a mükorszakot,amit 0rbán a magyar történelemböl innen-onnan összelopdosott!
koszpeko
@verőce21: A mocskos tolvaj pofádba beleszartak gazdáid.
Te pedig meg engedted.
Cinikus ellenzék???
"Boldog karácsonyt"
Parlamenti kérdésre válaszolva.
Ugye tudod ki volt?
Ha nem segítek.
Ti nektek narancsos barmoknak a memoriátok mint 10mp. Tomé.
De bezzeg azemútnyócév
szegény hazám
"A fideszes kormány hatalma a közvélemény kutatási eredményekre épül."
Totál ökörség.
1. A hatalmuk arra a 1,5-2 millió hazai birkára épül, akik boldogan bégetnek, ha röfögni kezd a malac.
2. Arra a külhoni magyarságra akik csak élvezik ajándékba kapott adóforintjainkat, de ők nem adóznak, nem vesznek részt teherviseléseinkben. Szavazniuk azonban szabad. Jól jön a júdáspénz.
3. A folyamatos adócsalásra. Lásd: közmédia, plakátok, hazudozás, törvény módosítás, választási rendszer átírása stb. stb.
4. Végezetül az ökör ellenzékre akik a lecsippentett morzsákkal elégedetten ülnek a parlamentben. Nem képesek a sok szemét kis pártocskák létrehozni egy karmelita malac
ellenes egységes nagy pártot.
Pedig azok a magyarok vannak döntő többségben akik utálják ezt a nyomorult rabló tolvaj bandát.
AMORÁLISOK
ennek a pléboy szinháznak évei nincsenek max a benzináremeléssel lobbantanak sok autóst sok fuvarozót azután leshetik a füstöt .
Ezodabasz
@szegény hazám: 09:18 Ez mindent visz! :" A hatalmuk arra a 1,5-2 millió hazai birkára épül, akik boldogan bégetnek, ha röfögni kezd a malac." :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.