A debreceni, fideszes irányítás alatt álló önkormányzat tagadja azt a sajtóértesülést, mely szerint újabb kínai akkumulátorgyár épülne a városban.

Tagadja a fideszes önkormányzat, hogy akkugyárat építene a Debrecenben beruházó kínai cég

Milyen akkumulátorgyár? Forrás: Pixabay

A hivatal 444-nek eljuttatott közleménye szerint

a híradásokban szereplő kínai központú NingBo ZhenYu Technology Co., Ltd. az „álhírekkel” ellentétben nem akkumulátorgyár, hanem alumíniumhéjakat és fedőlapokat, valamint elektromos járművekhez motoros precíziós lyukasztott és rovátkált fémalkatrészeket gyártó vállalat.

„a város ipari infrastruktúrája a következő időszakban is kizárólag a már bejelentett és épülő üzemek kiszolgálására lesz elegendő, valamint ezen cégek kisebb léptékű mukahely teremtő beszállítóinak fogadására.”

A Ningbo Zhenyu Technology 65,9 millió dolláros, mintegy 23 milliárd forintos beruházással hoz létre gyárat Debrecenben - írja a 24.hu. Az eddig napvilágot látott információk szerint az elektromos autók akkumulátoraiban használt precíziós alkatrészeket gyártanak majd, bár ezt éppen most tagadták le a város fideszes vezetői.

Forrás: 444, 24.hu
Fotó: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
23 milliárdos beruházás!!!
Milyen csóró cég akar már megint idejönni???
Ennyi pénzért a magyar Lawrence Onedin ennyi pénzért, egy korhadt ladikot se kapna!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
infinity
@Maccska: Nem tudom észrevetted-e, te vagy az oldal egyik főhülye fizetett propagandistája (ezt mindenki tudja, az is aki nem akarja). Szóval, csak óvatosan a szavakkal, amik visszaütnek rád minduntalan!

Mostanra már qrva sokat ittam, kicsit bealudtam, de aztán felébredtem és újra qrva sokat iszom. a korábbi pezsgő-vörösbor kombó után a kannás unikum-stella artois kombóval folytatom.
Ezt csak azért írtam le, hogy megszégyenítselek tetéged, mert bebaszva is normálisabb vagyok, mint te józanul - vágod ezt, te szerencsétlen ???!!!
Menőmanó
A kúrmány tagadja, aztán megépíti. Erről valahogy nem akar konzultálni.
Köz nélküli közmeghallgatás olyan mint az ebéd nélüli ebédelés bammeg.
infinity
Együtt öregszem Dave Gahan-nel. Nem ezért hasonlít rám :)
(érted, nem én hasonlítok őrá, hanem ő énrám - én be vagyok írva az élet könyvébe, őt csak szeretném, hogy be legyen írva!)
ómió
Pedig olyan tiptop efftársi hazugság lenne...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.