Köztiszteletben álló ökölvívóedzőt öltek meg kedden este egy békéscsabai szálloda teraszán.

Szívszorító dolgokat mondott a meggyilkolt bokszedző felesége

Szabó Sándor családja teljesen összetört. Forrás: Pixabay

A gyilkos bicskával szúrta meg a biztonsági őrként dolgozó egykori bokszbajnokot, Szabó Sándort, aki a kórházban elhunyt. A 27 éves érdi gyilkos ellen körözést adtak ki végül K. Tamás Márió feladta magát.

A gyászoló özvegy, Szabóné Vass Gabriella megtörten beszélt imádott férje elvesztéséről a Blikknek.

Még egyszerűen nem is fogjuk fel, hogy mi történt, én még várom őt haza – sírta el magát Gabriella. Az elsőként értesített nagyfiától tudtam meg este, hogy mi történt, és azt is, hogy a férjemet kórházba vitték. Azonnal hívtam a sürgősségit, ahol a nővérektől azt a választ kaptam, ha tudnak valamit, az orvos fog visszahívni. Nem sokkal később tőle értesültem a halálhíréről.

Gabriella kézilabdaedző, ekkor éppen táborban tartózkodott a gyerekekkel. Elmondta: Szabó Sándor a Magyar Pünkösdi Egyház biztonsági részlegének volt a vezetője, az érintett szálloda őket értesítette, ha valamilyen atrocitás történt.

Tízéves kislány a közös gyermekünk, aki már pontosan tud mindent arról, hogy mi történt az apukájával. Húsz éve éltünk együtt, éppen most utaztunk volna el, hogy megünnepeljük a házassági évfordulónkat. Erre sajnos már nem kerül sor többé… Egy jó ember volt, aki mindig csak segíteni próbált mindenkinek

– mondta lesújtva Gabriella.

Az 53 éves áldozat ökölvívóként kezdte pályafutását. 1993-ban sportoktatói, 1996-ban edzői végzettséget szerzett. 2000-ben muaythai magyar bajnok lett. Három éven keresztül az ökölvívó-válogatott edzőjeként segítette Szántó Imre munkáját. 1997-től 2009-ig a kick-box-válogatott ringes szakágának edzője volt. Az egyéb munkái mellett egyébként haláláig tevékenykedett edzőként

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.