Bóka János néhány hete lett az európai uniós ügyekért felelős miniszter, korábban az Igazságügyi Minisztérium államtitkáraként dolgozott a kormánynak.

Elérhetővé tették Orbán legújabb miniszterének vagyonnyilatkozatátMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az index.hu szúrta ki a kormány hivatalos oldalán, hogy elérhetővé vált Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter vagyonnyilatkozata. 

A politikus záró nyilatkozatában öt ingatlant tüntetett fel.

Háromnegyed részben tulajdonosa egy IX. kerületi, 72,8 négyzetméteres társasházi lakásnak, ahol egy garázsbeállót és egy 6,26 négyzetméteres lomtárolót is birtokol. Emellett felerészben tulajdonol egy 49 négyzetméteres lakást Szegeden, amihez szintén tartozik egy 20,54 négyzetméteres garázs.

A dokumentum szerint Bóka János – mi meglepő – előszeretettel fektet állampapírokba:

egyéves Magyar Állampapírba 20 millió forintot,  Magyar Állampapírba 11 ezer eurót fektetett be.

A politikus további 13,5 millió forintot tart bankban, valamint 2016-ban vásárolt egy 1,4-es Opel Astra K Sports Tourer típusú személygépkocsit.

Forrás: index.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@namihami: Ja! Majd a tetübolsi fajtátok "megmondja", mi a "becsületesen"!
namihami
@ómió: 11.00: Mert ugye lehet?!?! Hiszen neki 40 órából áll egy nap és abból is min 24 a munkaidő!
Csak(!!) megkérlek, hogy próbáld már kiszámolni a 45 éves korára megszerzett vagyona értékét, úgy, hogy min 25-öt vonjál le az iskolákra: Vonjál le min 10-et, mire a Fidesz magához emelte (addig sem 1-1.2 milliós fizetése volt, ugye)! A maradék pár esztendőben hogy is jöhetett ennyi össze? A verebek hordták neki?
Én csupán a matematika felől közelítek és valahogy nem áll össze!
ómió
@namihami: Talán, ha Mártha efftársadat is a "matematika felől közelítenéd", meg a lopásból ("privatizációból") milliárdossá lett efftársaid tucatjait, lanyhulna a "mérlegelésvágyad"!
balos
Aki nem dolgozik,mert a fideSS kitartottja annak telik a bukszája,meg az ingósága,a mi kárunkra!Jó lenne ha ezek a patkányok inkább a csatornában túrkálnák a nekik valót!
namihami
@ómió: 09.30: TI azt igértétek, hogy ez eztán már nem így lesz! Így lett? Nem, ÍGY MARADT! Sőt, jöttek a vejek, a gyerekkori barátok, a futsalhaverok és a ""megmentett"" közvagyon, mérhetetlen EU-s pénzzel együtt, tűnt és tűnik el a süllyesztőben!
Ha a szomszéd (baloldal) lop, az benneteket is feljogosít a lopásra? És, hogy megmutassátok a jobboldal erkölcsiBB nagyságát, a régiek többszörösét? Mert most ez van!
ómió
@namihami: Most, hogy még háborús válságban is épül az ország, a pénz meg tűnik el a süllyesztőben"!? Milyen pénz? Amit Brüsszelből meg se kapunk? Vagy, amiből épült valami? Az "süllyesztő"!? És, amikor csődbe döntöttétek az országot, akkor hova "tűnt" a pénz!? Azt hazudjátok most másra!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.