Az Opus Nyrt. maga kezdte el felvásárolni a saját részvényeit – és ez nem vicc.

Mészáros Lőrinc cége rosszul állt a tőzsdén – A milliárdos gázszerelő aztán gyorsan megoldotta a dolgotMTI/Koszticsák Szilárd

Hadházy Ákos nemcsak a közbeszerzéseket, EU-s pályázati pénzek elcsalását és más mutyikat követ figyelemmel, hanem a NER-közeli vállalkozások tőzsdei teljesítményét is. Most a Mészáros Lőrinc tulajdonába tartozó Opus Nyrt. kapcsán tett érdekes felfedezést.

Eddig az látszott, hogy nem sokat ér a papír, jól befürödtek vele a befektetők, de az elmúlt napokban megtáltosodott: három hónapja alig ért 100 forintot egy részvény, a héten viszont járt 400 forint felett is az árfolyam

– írja. De mi történhetett? Ezt is elmagyarázza:

Ha jobban megnézzük, kiderül, hogy nem történt gazdasági csoda, hanem a cég maga kezdte el felvásárolni a részvényeit (ezeket az un. saját részvény tranzakciókat közzé kell tenni a tőzsde oldalán), így felhajtotta ah árfolyamot. Csatlakozott ehhez az egyik tulajdonos, a szintén Mészáros-érdekeltség Talentis Group Zrt. is, amely szinten vett 100 ezer részvényt. Az árfolyam meg szépen emelkedett.

A független politikus szerint egyelőre tisztázatlan, hogy mi áll a tranzakciók hátterében, de az biztos, hogy mesterséges módszerek állnak mögötte.

Az mindenesetre furcsa, hogy a nemzet Gázszerelőjét újabban fideszes körökből is sokan kezdték el emlegetni. Lehet, hogy nagy mozgások indultak be a rendszer kulisszái mögött? Ha igen, annak hamarosan lesznek más jelei is

– zárja a gondolatsort.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Remélem az Integrálási’ Tahóság’ jól lecsap a pénzéhes alvállalkozókra, akik bántják az ártatlan Lölőcéget és nem átallanak pénzt követelni a munkájukért! Meg is érdemlik a szemetek, hát nem elég nekik a megtiszteltetés, hogy dolgozhatnak a tekintetes úrnak, még pénzt is kérnek érte! Kell a pénz lóvéra, mert a jacht és Andi is sokat fogyaszt. És mit figyel az Integritás Hatóság azzal a hihetetlen hatékonyságával? Hogy maradt-e még valahol ellopnivaló a Lölőnek, amit esetleg nem vett észre? Meg van bűnbak. A seggbuta Mészáros lesz aki elviszi a puhos és családja helyett a balhét. Amúgy régen sejteni lehetett hogy Simicska sorsára jut a gázszerelő. Elkezdődöt a vagyonelemek átadása az Orbán családnak, az eredeti tulajdonosnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Mint Peggy Bundy... saját maga vásárolta meg az eladásra szánt kozmetikumokat...
Eladott Ország
@Aki Én: ma, 07:00 ♦ "Te felcsúti polihisztor, te emberszabású konyhakerti növény, mondjad még!...Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. Tudnák erre csúnyább szavakat is mondani, de inkább én sem teszem. Pedig az ádáz küzdelem ellenére is kevesebben vannak, mint többen azok, akik erkölcsileg ilyen mélyre ásták magukat..."
kolozsvaros.com/2016/12/15/te-felcsuti-polihisztor-te-emberszabasu-konyhakerti-noveny-mondjad-meg/
Giovanni Alba
@izéke: ma, 05:31
A matyómintás lajbihoz passzol a levetett bocskor
ómió
Hiába! Ez a Hullaházy efftárs, úgy általában, egy univerzális meghazudó!
Aki Én
@ómió: Nem unod még, hogy csak ugatsz, hazudozol, de sosem cáfolsz semmit, te agyhalott balfasz bolsi csicska?
Mert a jelek szerint itt már mindenki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.