A NER-es luxusjacht most Monte-Carlóban kötött ki, ahol a felcsúti milliárdost is sikerült lefotózni.

Mészáros Lőrincék álomnyaralásába megint belerondított egy lesifotós – Képeken az újabb megálló

Kép: Hadházy Ákos / Facebook

Íme a Gázszerelő hajója esti díszkivilágításban, Monte-Carlo kikötőjében

– ezzel tett közzé Hadházy Ákos újabb képeket Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tengeri nyaralásáról. Mészárosék a Rose D'Or nevű luxusjachton járják Nyugat-Európa kikőtőit – nemrég például Cannes-ban jártak.

Hadházy szerint egy „honfitársunk” küldte a képeket, melyeken a felcsúti milliárdos tisztán kivehető a kaszinóparadicsomban:

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A tőlünk ellopott pénzekből nyaralgatnak, hajókáznak.
Mocskos maffiózók, szemét maffia!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@vacsi: 5:25 Akkor nyilván a rendszerváltás előtt Te nyerted meg a tenderek 99 %-át, nem?:) Viccen kivül: Te nyilván a megkeresett pénzedből fizettél be egy utra és igy nézhettél meg egy kaszinót. Azért nekem kissé furcsa, hogy Te Mészáros "ügyeiben semmi kivetnivalót sem látsz... mintha nem is M.o-n élnél...:(((
kereső
@Béla333: 2016. június 16. 15:57- Demján Sándor
"Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) elnöke szerint sikerült megakadályozni, hogy ellopják a takarékszövetkezet vagyonát. Demján Sándor az OTSZ elnökségének elnöki fórumát követő sajtótájékoztatón csütörtökön, Budaörsön kijelentette: egy megtervezett bűnszövetkezet volt, ami a takarékszövetkezeti rendszer félelemben tartásán keresztül, „jogi csűrcsavarral élve”, erkölcsileg nem elfogadható módon meggazdagodott meg.

Hozzátette: büszke arra, hogy nyílt levele hatására is sikerül megakadályozni, hogy egy „parazita csoport” szívja ki a takarékszövetkezet vagyonát, akár 70-80 milliárd forintot. Mint mondta, a lopás az lopás, és itt kisemberek kisemmizése folyt, mintegy 130 ezer kisrészvény-tulajdonos megdolgozott, felhalmozott jövedelmét és pénzét lopták el."
vacsi
@szegfue: Valóban én magam fizettem az utat. Mészáros - meg a többiek - ügyei természetesen nekem sem tetszenek, de jelenleg azt nem látom, hogy ki lehetne helyettük? Mert bárki kerülne is a helyükre, első dolga lenne hasonlóan megszedni magát...
szegfue
@vacsi: 7:08 Nem igazán jó ez a levezetésed, "hogy ki lehetne helyettük"?! SENKI-nek sem kell lennie Mészáros helyett! Hol van az előirva, hogy a m.e. falubeli ismerőse egyszerü foglalkozásból 10 év alatt M.o. leggazdagabbjai közé tartozzon?! De megforditom: mondjál akár egyetlen példát is, hogy Antall, Boross, Horn, Medgyessy, Gyurcsány vagy akár Bajnai m.e. alatt a "földijük" akár egy kicsit is gazdagabb, vagy jobbmóduvá vált volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.