Igaza lehet Orbán Viktornak, mikor azt mondja: a magyarok jól tűrik a válságot.

Várkonyi Andrea 1,6 milliós szettben villogott MonacóbanHadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben bemutatta, hogy Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea hogyan használta fel ezúttal a „mi pénzünket”. 

1,6 MILLIÓ FORINTOS PÓLÓBAN ÉS RÖVIDNADRÁGBAN sétált be a Gázszerelő felesége a kikötőből a városba

– írja.

A nemzet leggazdagabb asszonya a Dior divatház idei nyárra kiadott kollekcióját viselte, a felső 2750 euró, a hozzá illő short még 1650 euró (a táska és a cipő sajnos nem azonosítható be). Méltó válasz ez a Hell jegeskávéra. A hölgy stílusos, hiszen a francia Riviérán a DioRIVIERA fantázianevű modellt húzta fel a testére

– részletezi Hadházy.

A független politikus azon is elmélázik a posztban, hogy vajon Várkonyi „ennyire nincs tisztában a valósággal, vagy direkt provokál”. Hadházy végül ez utóbbi mellett voksol.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Nagymamámnak volt ilyen mintájú és színű otthonkája... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsó
De amúgy tényleg mit háborogtok, emberek. Nem teljesen mindegy, hogy a férje által ellopott közpénzt mire költi a hülye kurvája? A hangsúly azon kellene legyen, hogy miért van még mindig lehetősége lopni, mikor több, mint egy évtizede tudja mindenki, hogy Orbánnal összejátszva forgatják ki az országot minden lehető módon. Onnantól kezdve, hogy megint újabb milliárdokat lopnak lassan már nem is évente, hanem havonta, nem tökéletesen mindegy, hogy a ringyóik tetőtől-talpig csakis milliós értékű ruhákban járnak-e, vagy sem? Nem azon a pár rongyon kell laholni, hanem azt nézni, hogy basszák szét a férjuraik az országunkat. Bár lassan már mindegy… ez az ország elesett.
ómió
Hullaházy efftárs ma is megaljaskodta nekünk!?
Yoda69
Hat igy elsore ugy nez ki a luvnyan, mint Lolo kihizott pizsamaja. A masik NER elvtarsno meg kombineban paradezik vegig Monaco utcain?
namihami
Nem telhet mindenkinek a Hada márkára! MészárosNÉ ezzel lesz kénytelen beérni!
SÍva
Még mindig! Eszembe jut a qrva kövér ember akinek a zsebéből dől a pénz és ül a földön a száját tátva miközben egy csontig soványodott ember rongyos ruhában lapátolja a szájába a finomabbnál finomabb falatokat! Magyarán szólva azért ilyen a világ mert az emberek nem tudják jóllakatni a milliárdosokat! Semmi nem elég nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.