Hadházy Ákos közösségi oldalán jelentkezett be.

Hadházy Ákos megmutatta „hová lett a pénz”
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Emlékeznek még, mikor a Brüsszelben emberkedő miniszterelnök azt kérdezte: „Hová lett a pénz?” Nos, mutatom, hogy például hova: Zuglóban Tiborcz István „üzlettársának” cége, a Bayer Construct kezdett el építeni – a helyiek minden tiltakozása ellenére – egy betonmonstrumot a Bosnyák tér mögé (a drónvideón jól látszik, milyen megalomán ez a projekt).

- fogalmazott bejegyzésében a független képviselő.

Kiemelte, a kormány szerint ez kiemelten fontos beruházás, "el is vett minden jogkört az önkormányzattól, hogy a beruházó azt csináljon, amit csak akar".

Aztán, mikor a projekt mégis megborult pénzügyileg, elképesztő összegért, 244 milliárd forintért megvette az egészet.

Hadházy Ákos szerint ebből az elképesztő pénzből, meg lehetett volna építeni a négyes metró második szakaszát, a Keletitől idáig, a Bosnyák térig.

Vagy nagyságrendileg ennyibe kerülne a pedagógusok béremelése évente – az az, amire állítólag most épp a gonosz Brüsszel miatt nincs pénze a kormánynak. Irodaparkra viszont van.

Miután kiderült "a turpisság", Hadházy kikérte a szerződés adatait, amit

„nemzetbiztonsági okokra” hivatkozva megtagadtak a kerület képviselőjétől. Pert indítottam, és első fokon meg is nyertem, vagyis ki kell adniuk a dokumentumokat.

Hadházy szerint a Nemzeti Vagyonkezelő "néha egészen szórakoztató érveket hozott fel", például hogy

azért titok, hogyan adnak 244 milliárd forint adófizetői pénzt Tiborczéknak, mert a kormány titkos határozatban döntött róla; és különben is, csak véletlenül tették ki a honlapra, hogy van ilyen szerződés.

Forrás: Facebook
Csökkent a BUX
Itthon - 2024. February 27., 18:08
Csökkent a BUX

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
@frank: Csak add meg címed és már indul is a rohammentő érted. A tengerre néző gumiszoba csak rád vár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Philip Marlowe: Esetleg szamolj utana, hogy a 244 milliardbol mennyi a TE adoforintod? Ja, nem tudsz, mert analfabetak szamolni sem tudnak, meg adot sem fizetsz... De ez CSAK EGY a sok ellopott millardos projektböl!!!
ómió
Hullaházy efftárs ezt is meghazudta!? A "Tarlós hagyaték" 200 milliárdról meg efftársiasan kussol!?
teuton
@ómió: Majd te meghazudod... Ja, kutyaaggyal nem megy, mert eddig meg soha egyetlen hazugsagod/baromsagod nem tudtad semmivel bizonyitani...
ómió
@teuton: Nem olvastad, ahogy meghazudta Hullaházy efftársad, bolsiék analfabéta fajgörény bolsevista-nyilasa!? Kutyaagyad még arra se képes, csak ennek másrahazudására!?
teuton
@ómió: Kutyaagyu analfabeta fajgöreny naci efftars, mar megint nem sikerült kiszotagolni amit kerdeztem??? Szo sem volt benne Hadhazyrol, TÖLED kertem bizonyitekokat, nem süket hazudozast! egyebkent pedig mit dolgozol, hogy egesz nap a neten logsz es vadbaromsagokat firkalsz a 10 szavas szokeszleteddel? Ja, annyira kutyaagyu vagy, hogy mindenfele munkara alkalmatlan vagy, de fidesztrollnak jo vagy...
ómió
@teuton: Donor kutyaagyú analfabéta fajkretén bolsevista-nyilas efftárs! Már megint nem érted, amit olvastál!? Vagy még mindig!? Tartod, gyagyás, az "efftársi szintedet"! Ettől maradsz te "jó efftárs", az idióta változatból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.