Sokakban megütközést keltett a budapesti atlétikai vb kabaállata, amikor erős performanszaival berobbant a köztudatba a pajkos kis rackajuh.

Kiderült, ki bújt Youhuu, a szégyentelenkedő vb-kabalaállat bőrébe
Fotó: Mokka

Emlékezetes, Youhuu tévéműsorban billentette fenéken a hírolvasót, majd Rubint Réka fenekét is megpaskolta játszásiból. Végül a rackajuh egy NB I-es focimeccsen sem bírt magával, a rendezőknek kellett levezetni a figurát.

Németh Balázs, a híradósból lett vb-szervező az RTL-nek elárulta, Youhuu-nak rengeteget köszönhetnek, többek között sok jegy eladását is.

A kabalaállat bőrébe egy profi észak-amerikai személy-csoport bújt – árulta el Németh, és hozzátette, amikor az illető meghallotta, hogy a rackajuhot választották kabalának, még lelkesebb lett, mert már a jelmez elkészülte előtt hatalmas fantáziát látott benne.

Forrás: rtl.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
szóval magyart nem találtak? érdekes... a gázsi biztos érdekli az erre alkalmasokat...
jáger laszló
Fenomenális siker
1 világcsúcs
+ 1 magyar bronzérem
no és ..ez a félelmetes youhuu
erre aztán kehet emlékezni.
L szállt,mint Petőfi a ködben..
Én már L is felejtettem
csak ennyi
barátilag
J.L..
szép új világ
Jól fog majd mutatni a következő békemenet első sorában a többi birka között..
simmering73
"Döbbenetesek a beszámolók és visszajelzések a budapesti atlétikai vb kabalaállata, a fantáziátlan Youhuu névre hallgató rackajuh szereplésének. Ezek alapján kizártnak és hazugságnak tartjuk a vb-t szervező Budapest 2023 Nyzrt. vezérigazgatója, Németh Balázs állítását, miszerint a kabalaállat jelmezébe „észak-amerikai” (?) „szakemberek” öltöztek. E megjelölés szerint csak kanadai vagy amerikai emberek lehettek a jelmezben, amit nemcsak elképzelhetetlennek tartunk, de még vissza is utasítunk. Amíg nem mutatja be ezeket az „észak-amerikai szakembereket”, addig ezt az állítást hazugságnak minősítjük, amely méltó párja annak, hogy aki ezt borzalmat kritizálta, az ellenzi az atlétikai vb-t."
nepszava.us/az-atletikai-vb-kabalafiguraja-huen-tukrozte-a-illiberalis-rezsim-bunkosagat-es-kulturharcat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.