Százmilliós tételekről beszélünk – írta meg az RTL.

Áder klímavédelmi alapítványa irgalmatlan összegeket költ a kommunikációra

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A klímavédelem az egyik legfontosabb ügy amivel ma foglalkozni lehet, azonban ezt sem olyan nehéz kifordítani. Az Áder János vezette Klímavédelmi Alapítvány hatalmas összegeket,  több százmillió forintot kíván fordítani a kommunikációs tevékenységekre az RTL szerint. 

A kommunikációs kampány valószínűleg az őszi fenntarthatósági expót, a Planet Budapestet reklámozza majd.

Akkumulátor gyár épül akkumulátor gyár hátán, erről is beszélt a volt köztársasági elnök az alapítvány podcastjében, ahol a Magyar Akkumulátorszövetség ügyvezetője a vendége.

Áder meg is nyugtatta a debrecenieket, hogy a CATL akkumulátorgyár felépülte után sem lesz gond az ivóvízzel, bár ezt a Magyar Akkumulátorszövetség ügyvezetője erősítette meg, nem pedig egy vízügyi szakember.

A KBKA idén nettó 600 millió (bruttó 762 millió) forintot szán a kommunikációs tevékenységekre. Balásy Gyula cégeivel, a New Land Media Kft.-vel és a Lounge Design Kft.-vel kötött keretszerződés révén tervezik üzeneteik terjesztését. Az összeg 30 százaléka, nettó 180 (bruttó 228,6) millió forint opció, melynek lehívására nincs kötelezettség.

Az alapítvány által létrehozott klímavédelmi expó, a Planet Budapest, amelyet idén szeptember 27. és október 1. közötti rendeznek meg valószínüleg ugyanúgy hatalmas összegeket fog elvinni, egyelőre 1,6 milliárdot szánnak az eseményre.

Forrás: RTL

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
No és a haverok támogatására...Ezt se felejtsük ki!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
@csak úgy...: Nem ők szedik össze, hanem részükre a NERtársak. Orbán pl már lehajolni is alig tudna pár száz millióért, amekkora a potroha :)
csak úgy....
@Sakk Matt: a munkaalapu társadalomban mindenkinek meg van a dolga!
mohatnám,- ki minek mestere! :)
Namely
"Áder klímavédelmi alapítványa irgalmatlan összegeket költ a kommunikációra"
vs
"Az Áder János vezette Klímavédelmi Alapítvány hatalmas összegeket, több százmillió forintot kíván fordítani a kommunikációs tevékenységekre az RTL szerint. "
Na most akkor költ, vagy kíván költeni?

Ez gondolom mindegy a bőgőhadnak, akik fent acsarkodnak, hogy ez mekkora, de mekkora pénz, pedig csak nem a saját kicsike pénzükhöz kellene mérni.
csak úgy....
@Namely: baxod,te mindíg megbotlasz a "fontos" dolgokban,mint nem régen az óvodában az építö kockákban! :)
eszed annyi mint egy közlegény tálibnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.