Lássuk be, nekünk „átlagembereknek” nem egyszerű dolog elképzelni, hogy mennyi pénz is 6 milliárd -6. 000 millió- forint. Azt értjük, hogy a húszezres, ami hónap vége felé egyszál papírpénzként van a bukszánkban, mire elég, de ne legyünk demagógok, azt is felfogjuk, hogy a folyószámlánkon „alvó” vésztartalékunk -hiába éri el jó esetben a milliós nagyságrendet- mennyi ideig segít ki minket a slamasztikából, ha valami balul üt ki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Csoda, hogy áll még Magyarország, naponta újabb és újabb több milliárd tűnik el nyomtalanul. Meddig mehet ez még?
rücsü41
Szerintem aki ismeri az anyag megmaradás elvét, az nyugodt alkalmazhatja a Fundamnak juttatott pénzre is.A pénz sem vész el , legfeljebb gazdát cserél úgy hogy mi nem látjuk hogy az hova került!Azt is gondolom hogy a vagyonnak az ilyen fajta átalakulása az utóbbi időben felerősödött, olyan jogszabályok születtek amelyek ezt a fajta pénzlopást jogszerűvé teszik!Innen bűzlik a hal, aki lehetővé tette a pénzek ilyen fajta "átalakulását" az egészen biztos hogy bűnös a pénzek eltüntetésében.Véleményem szerint az olyan jogszabályok amelyek csak megadják a lehetőséget arra, hogy a tulajdon, a pénz , a vagyon ne a nyilvánosság előtt cseréljen gazdát, az megteremti a lehetőséget arra, hogy ezek a cselekmények törvény ellenesen menjenek végbe, lehetőség nyílik a vagyon eltüntetésére.Ez a közvagyon tekintetében súlyos bűncselekmény , haza kiárulása, gondolom nem emberbaráti okok , hanem személyes előny juttatásának reményében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.