Magyarország 3,9 milliárd eurós hitelkérelmet nyújt be az Európai Bizottsághoz a helyreállítási alap (RRF) hitelrészéből – számoltunk be róla korábban.

Alaposan kigúnyolta a térdeplő Orbán Viktort a miniszterelnök egyik legnagyobb ellensége
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Brüsszellel és úgy összességében a nyugati országokkal rendre hadban álló Orbán Viktornak tehát visszább kellett vennie az arcából – erre csapott le a közösségi oldalán mostanában nem különösebben aktív Gyurcsány Ferenc:

"A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel. Mondta a kormányfő. Ma kiegészítette korábbi szövegét. A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel, meg amikor pénzért könyörög Brüsszelben"

- írta egy fotóhoz, amelyen Orbán Viktor térdeplő pózban látható egy kínai zászló előtt.

Forrás: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@FLETÓ: ! Minden bizonnyal tapasztalatból beszélsz . Neked már annyi sem , hiszen már most komoly tünetekkel szenvedsz .
FLETÓ
@bence: Nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzom, nincs egyéb szenvedélyem! Úgyhogy, akit minden nap a kocsmában látsz, az nem én vagyok!
bence
@FLETÓ: ! A kocsmákat én csak hírből ismerem ! Ám a folytonos gyűlölködő megnyilvánulásaid komoly aggodalomra adnak okot !
FLETÓ
@bence: Mondtam én ilyet, hogy "Gyűlöllek?" ???
bence
@FLETÓ: ! Azt nem ! De : "Neked is már csak egy pici kell és" igyál még Feri ! Hátha nem ébredsz fel! Mi ez ha nem gyűlölet ?
FLETÓ
@bence: Te vagy FERI? Ha nem, akkor miben tévedtem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.