Helyiek szerint „mindenkivel baja van” a megvert férfinek.

Feljelentést tett a paradicsomkarós jegyző: Állítja, önvédelemből verte a luxusautójáról kérdezősködő férfit

Kép: Gyirán Zoltán, Biri jegyzője beszédet mond. A háttérben Almási Katalin polgármester, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyert választást 2019-ben, valamint Simon Miklós, a választókerület kormánypárti képviselője. Kép: Simon Miklós országgyűlési képviselő / Facebook

Ez egy agresszív férfi, mindenkivel baja van, mindenki az ellensége

– ezt mesélték a Blikknek arról a férfiről, akit állítása szerint paradicsomkaróval vert el Biri jegyzője. Állították: csikorgó gumikkal szokott száguldozni, egyszer pedig leugrott háza erkélyéről.

Orosz Attila korábbn az ATV-nek nyilatkozott arról, hogy tettlegességig fajult a vitájuk Gyirán Zoltán jegyzővel, ami azzal indult, hogy a polgármester és a jegyző luxusautóiról kérdezősködött. Állítása szerint a jegyző kiadta az ő lakcímét, s amikor ezt számon kérte, Gyirán az autójából kivett egy paradicsomkarót, amivel többször megütötte, miközben – mint fogalmazott – „azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is”.

Kedden reggel hozták a szülők a gyerekeket, köztük a jegyző is. Ekkor rohant oda hozzá Attila – aki már várt rá –, s többször az autóra ráütött. A gyerekek előtt üvöltött, hogy egy fa..opó ne szórakozzon vele

– idézte a Blikk, amit a helyi óvoda előtt nyilatkoztak a lapnak. Megszólalt Gyirán is, aki szerint miután a férfi az óvodától követte a hivatalig, ott tovább kiabált vele és a nyakát is megragadta.

Mondtam, hogy megütöm, ha tovább próbálkozik. Az arcom felé hadonászott, kiabált, a telefonjával akart megütni. Ekkor kétszer az oldalára, egyszer pedig a kezére ütöttem. Ezután beült az autójába... Mindezt többen végignézték, aki kijöttek a hangzavarra

– idézte fel Gyirán, aki ugyancsak feljelentést tett.

A rendőrség megerősítette a Blikknek, hogy súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak. Gyanúsítottat még nem hallgattak ki, más részletet pedig nem árulhattak el.

A Blikknek nem sikerült utolérnie Oroszt, hogy reagálhasson a cikkükben szereplő állításokra. Ugyanígy, az ATV eredeti riportjából Gyirán álláspontja maradt ki. Az emlegetett luxusautókról eddig csak annyiban volt szó, hogy a Blikknek nyilatkozva a jegyző azt mondta, egy Suzukiból vette elő a paradicsomkarót.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hát majd kiderül,vagy beborul ez a biris tyúkper!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.