Állítólag ütlegelés közben jobbágynak nevezte az áldozatot a fideszes vezetésű önkormányzat jegyzője.

Paradicsomkaróval vert el egy szabolcsi jegyző egy férfit, aki a luxusautójáról kérdezte

Gyirán Zoltán, Biri jegyzője beszédet mond. A háttérben Almási Katalin polgármester, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyert választást 2019-ben, valamint Simon Miklós, a választókerület kormánypárti képviselője. Kép: Simon Miklós országgyűlési képviselő / Facebook

Kérdőre vonta a szabolcsi, fideszes vezetésű Biri jegyzőjét egy férfi, mire az állítása szerint elverte őt egy paradicsomkaróval – számol be az ATV Híradó az esetről. A riportban megszólal az áldozat, Orosz Attila, aki elmondása szerint

Közösségi oldalon próbálta kérdőre vonni a jegyzőt és polgármestert, hogy mégis honnan van nekik több luxus-és sport autójuk, és ki fizette ezeket.

A poszthoz rengeteg hozzászólás érkezett. A férfi azt mesélte a Híradónak:

Volt egy ember, aki kérdezte, hogy hol lakik ez a paraszt, hová kell menni megverni. Ekkor a jegyző úr a jegyzői hivatalát latba véve nevem, címem és még olyan dolgot is kiposztolt, hogy milyen jogcímen lakom a házban, hogy azt örököltem és egyebek, és hogy miként lakom ott.

Ezután személyesen kereste meg a jegyzőt, akivel szóváltásba keveredett, illetve, az állítólag támadóan lépett fel vele szemben. A folytatásról ezt mondta Orosz:

Én ellöktem magamtól, ekkor odalépett az autójához és a vezető oldal mögül kivett egy karót, és azzal ötször ütött rám, kettő a kezemet találta el, hármat a baloldali vesémre. Folyamatosan azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is.

Orosz látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Az ATV riportjában nem szólaltatták meg sem Biri polgármesterét, sem a jegyzőt. Az ő álláspontjuk nem derült ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
asszem adtam vóna a pofájára a dr. tetvesnek...,mit képzelnek magukról ,ezek a fidesz kurafiak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
@Pegero: Irónia? Miért ne tehetne a kocsijába karót? Azon csodálkozom (Szabolcs), hogy nem volt mellette machete is a hegyezéshez! Tudjuk, hogy a kiskés (úgy legalább 15-20 cm) hatásos védekező eszköz egy bizonyos hazánkat sújtó népességnél amikor is a többség zaklatja őket cigiért, telefonért, pénzért stb. stb!
vacsi
@Horizont: Átadnád az országunkat az "uraknak"?! Vegyék már észre, hogy mi, "jobbágyok" vagyunk az urak - még, ha jelenleg nem is látszik. Ha nem lenne, aki eltartsa őket, egy hét alatt kinyúvadnának.
balos
@vacsi: Ezek úgy megszedték magukat,hogy még 1 Mohácsi vészt is túlélnének,amit okoznak a "hozzá értésükkel"az ország szétlopásában!
Maxipocak
Csak egyszer mondaná rám hogy, "jobbágy".
Csak egyszer. Többször már nem tudná.
csak úgy....
@Maxipocak: oszt minek nem,ha lassan azt csinának mindenkibü?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.