Nem először osztotta meg "gondolatait" az elborult elméjű Kövér László házelnök: most éppen Pápán kellett diákoknak, pedagógusoknak végigszenvedniük "eszmefuttatását". Vagy már ott tartunk, hogy nem is szenvedtek, hanem lelkesen ünnepeltek..?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@KisTehen: Kövér testvéred és példaképed az élő bizonyíték arra, hogy az agyhalál lábon kihordható.
justhpeter
@KisTehen: Kövér testvéred és példaképed az élő bizonyíték arra, hogy az agyhalál lábon kihordható.
kereső
@KisTehen: Ird le még vagy 10ezerx.attól még nem lesz igazzá!
Clavigo
@KisTehen: Te Böcce..Míért kell neked bizonygatnod reggel,délben ,este,,,hogy mekkora marha vagy..?? Tudjuk..nyugodj meg.!
justhpeter
@KisTehen: A baj az, hogy ti még nácinak is ostobák vagytok.
kereső
Mit is mondott László Imre pontosan? Idézzük már- ne csak úgy fideSS módra, "hazudtunk, éjjel, nappal"- valóságelhajlitással.
Octenisept® kezelés hüvelyi fertőzések ellen hüvelyi applikátorral!HIRDETÉS
Meglehetősen nagy port kavart pár napja, amikor Újbuda polgármestere, László Imre egy önkormányzati ülésen Adolf Hitler náci diktátor és tömeggyilkos országépítő munkásságát méltatta, ilyesmit ugyanis nem nagyon szokás csinálni, legalábbis a nagy nyilvánosság előtt biztos nem.

„’36-ban vagy ’37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg. Mert az a munkája, amit addig kifejetett, az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta, méghozzá látványosan, a világgazdasági válság után. Aztán ami utána történt, az már nem igazán fér ebbe a képbe bele.”
kereső
És mit is irt a Time 1938-ban? Miért is választotta hitlert az "év emberének"- a cikkben ott az eredeti indoklás.
nlc.hu/szabadido/20200630/time-magazin-ev-embere/

Egyébként akinek van többcsatornás tv előfizetése, és benne a Spektrum és History Channel csatornákkal, az tájékozódhat a 1933-1938 és az azutáni időszakról is. És ha történelmileg képben van, akkor esze ágában sincs azt szajkózni, hogy lászló imre hitler imádó lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.