Borkai Zsolt Győr egykori polgármestere múlt pénteken a Partizán vendége volt, az interjú másnapján letiltatta a beszélgetést. A teljes anyagot nyilvánosságra hozták.

Borkai Zsolt Győr egykori polgármestere múlt pénteken a Partizán vendége volt. A közéletbe nemrég viharosan visszatérő Borkai azonban az interjú másnapján letiltatta a beszélgetést, így a szerkesztőség úgy döntött, a teljes, öt és fél órás anyagot közzéteszik.  

Közel öt és fél órás életútinterjút készített Gulyás Márton Borkai Zsolt korábbi győri polgármesterrel.

A beszélgetés során szóba került, hogy kik állhatnak „az Ördög ügyvédje” blog szivárogtatása mögött, és amikor felmerült, hogy esetleg mégis fideszes leszámolás áldozata lehet, Borkai elsírta magát, és szünetet kért az interjúban.

Forrás: rtl.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Azért elmond valamit a társadalomról, hogy még mindig akad 30%, aki ezek után megválasztaná ezt a szarládát. Ha élve megúszom? Már a telekmutyi miatt sem lehetne szabadlábon. Mondjuk én speciel nem fakadnék sírva ha mégse úsznánk meg. Vele kezdődne a “ forradalom felfalja gyermekeit” című vígjáték! A kurvázós Borkai szavazatszerzés maximalizálás miatt máris lement mártírba. Győrben igen szép a "jobboldali" felhozatal, a világ szégyene, hogy két ilyen pali között kell választani mint Dézsi vagy Borkai. Engem Győr nem érdekel, különben is megérdemlik a fideszes Dézsi Csabit és a kurvapecér, seftelő Borkait is. Nem tudnak rosszul választani.
Dr. Proktor
Mindjárt elsírom magam, szegény Borkai...
colibri
Inkább a jachton sírt volna ahelyett, hogy qrvázott. Semmirevaló volt? fideszes!
Yoda69
@Maccska: En ugy latom a haboru kerdeseben orban megy szembe az Unioval es a NATO-val. Legalabbis a birkaknak szolo kommunikacio szintjen, amit te is rendesen becumiztal. Aztan persze megszavaz minden szankciot, sot fegyvereket is kuld Ukrajnanak.
Yoda69
@Maccska: Ez meg lemaradt: De az ketsegtelenul igaz, hogy ezzel a pavatancos politikaval az 1 bites szavazokat tenyleg meg tudja fogni, es O1G-nek eleg az hogy megtartsa azt a stabil masfel - 2 millios tabort, akik nem fogjak fol agyilag hogy mi folyik a nagyvilagban.
Menőmanó
Lesz@rom Borkait, de azt azért meg fogom nézni ahogy elsírta magát ez a barom.
Jólesik látni ha szenved egy istenverte fideszgyökér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.