A budapesti nő szédülékenység és egyensúlyi problémák miatt került kórházba, ám a kapott kezelés után most élet és halál közt lebeg. Az orvosi dokumentációból úgy tűnik: a neki adagolt pszichiátriai szerek okozhattak végzetes, életveszélyes állapotot. A nő talán már soha nem tér magához – a család vizsgálatot indíttatott. A fiatal nő szédülése és bizonytalan egyensúlya […]

Forrás: emberijogok.hu
Feltöltő: CCHR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Csak nem elkezelhették a nőt?A mai modern magyar orvostudomány erre képes?
csak úgy....
@Nyírfa: többnyire csak olyan butákat ismerek akik a fideszhez köthetök!
- persze a szédülékenység és egyensúlyi problémákból a dokiknak kellett volna fölismerni, hogy a szerencsétlen nöt inkább orr-fül -gégészhez kéne beutalni és nem a pszichiátriára,mivel a belsö fül okozhat ilyen panaszokat.
Peller Anikó
@csak úgy...: Jó, de a kúrházakban katonák teljesítenek szolgálatot és azoktól nem lehet elvárni ilyen magas feladatokat. Esetleg lézeng ott egy két betegszállító is és borbély, de ők csak bekötözik a sebeket. Honnan tudnák mi az a belső fül. Mondjuk én már hallottam ilyenről, de az a lányok lábai ...
Nyírfa
@csak úgy...: 12.37

Meg némi vérkeringési zavar, a szívműködés szabálytalan működése. Ezer oka lehet. Akár pánikbetegség is, amit a családja válthatott ki. De a fülészet lett volna az első, ahová el kellett volna küldeni.
csak úgy....
@KisTehen: te egy eröltetett szopós marha,akinek elmentek otthonról!
dk.-s a k anyád !
Nessy
A szédülés, egyensúly problémának nagyon sok oka leget! Az sem mindegy hogyan szédül a kedves beteg. Mindig egy irányba? Merre felé? Lehet szemészeti probléma is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.