Csütörtök délelőtt jelentette be Facebook-oldalán Vona Gábor, a Jobbik korábbi alapítója és elnöke, hogy új pártot alapít.

Vállalhatatlan kijelentések kerültek elő Vona Gáborról, aki épp most alapította meg új pártját
Fotó: vonagabor.hu

Vona friss formációja a tervek szerint a „reformkoriság” mentén fog politizálni.

A Jobbik a 2018-as választás előtt Magyarország második legerősebb pártja volt, köszönhetően a Vona Gábor által kijelölt néppártosodási kísérletnek. A választást így sem sikerült megnyerniük.

A Telex pedig Vona bejelentése után összegyűjtött egy csokorra valót a politikus korábbi, ma már minden bizonnyal számára is vállalhatatlan kijelentéseiből.

Van itt nem is annyira burkolt zsidózás, cigányozás, a cigánybűnözés kifejezés használata, és még számos nyalánkság.

Ebben a videóban például Vona Gábor kreatív zsidózásai láthatók:

Forrás: telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Vona nem való pártvezérnek, nemzetvezetőnek..alkalmatlan nagyobb léptékben tenni bármit is a hazájáért...talán a süket duma fekszik, de az sem biztos...csak a pánz.
Eladott Ország
Orbán szervilis seggnyalója Vona Gábika! Amit a gecinek nem szabad elmondani azt a csicskája mondja el. Ezalatt a "mi kutyánk kölyke" pártját is értem. Hallod Gábor, te már egyszer lejárt lemez lettél, rohadtul nagy a sarad abban, hogy 2018-ban is a nyakunkon maradt a mangalica, szóval ha valamit mondani szeretnél, akkor az legyen az, hogy bocsánat, egyébként pedig elkulloghatnál a jó qrva anyádhoz. Először talán önkritikusan számot kéne adni a 2018-as fidess 2/3-ról Gabika! Ez az a Vona, aki elhitte Simicskának, hogy 2018-ban a Jobbik egyedül is megnyerheti a választásokat. Időnként azért még előmászik valami nyirkos kő alól. Az az undorító féreg feszt a tv-ben okoskodik, politizál, jelentsen ez bármit. Vonának jól megérdemelt 20 éves börtönbüntetését kéne töltenie Ocsmány Vigyorral cellatársként a 2006-os sikertelen állampuccs okán! Orbán és Vona együtt polgári köröztek. Együtt fogják körözni őket a polgárok.
img.444.hu/10985863_10152708001042312_5289127349872815247_n1.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.