Budapesten, a Margit-szigeten lévő Fire Clubban gyűlt össze a liberális értelmiség – írta meg a hvg.hu.

Nagy Zsolt:„Két órája nem történik más, mint hogy dagasztjuk a szart!”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A hvg.hu szerint Mintegy kétszázan gyűltek össze, hogy felélesszék a Farkasházy Tivadar által éveken keresztül rendezett balatonszárszói találkozók hagyományát, amit most SzázSzó néven próbáltak újraéleszteni. A rendezvényre olyan ellenzéki értelmiségiek érkeztek, mint Oltai Kata, Nagy Zsolt, Szentesi Éva, Lukácsi Katalin, Márki-Zay Péter, Mesterházy Attila, Nyakó István, Jordán Tamás, Komáromi Zoltán, Nagy Erzsébet, Somogyi Zoltán, Ligeti Miklós és Bajnai Gordon.

Az esemény egy ukrán fronton harcoló kárpátaljai katona levelével indult, majd a résztvevők sorra szólaltak fel a meghívottak közül.

Kuncze Gábor volt belügyminiszter és Perlaky-Borsos Noel, az elmúlt másfél év diáktüntetéseinek egyik élharcosa között vitatkoztak a diáktüntetések pártmentességéről.

Medgyessy Péter volt miniszterelnök levele arra ösztönzött, hogy az alpáriság helyett érdemi vitákra van szükség. A közgazdasági szakértő, Bod-Péter Ákos úgy vélekedett, hogy közgazdasági értelemben nincs válság, és Kaiser Ferenc egyetemi docens, Oszkó Péter és Andor László volt uniós biztos beszéltek Magyarország geopolitikai helyzetéről és a nemzeti szuverenitásról.

Az esemény során Nagy Zsolt színművész színpadra állt és elmondta, hogy szégyelli magát az ellenzéknek a "pofázásáért", miközben úgy érzi, hogy az igazi fontos eseményeken, például a tanárok és diákok tüntetésein, nem vesznek részt az ellenzék értelmiségiek.

Oltai Kata és Szentesi Éva is beszélt arról, hogy mennyire nehéz ma kulturális és társadalmi értelemben is Magyarországon, és Bajnai Gordon volt miniszterelnök levele zárta az eseményt.

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Medgyessy nevét hallva párás lesz a szemem...amikor hatalomra került, mindejárt megrendelte a gripenek légitankolásra alkalmassá tételét...ez a jólét alapja.
hogy tankolt-e azóta valamelyik is a levegőben, ezt nem tudni...a tanker gép sem olcsó, de legalább van...(ha titokban el nem adták)
Béla333
Azoktól nem is várható semmilyen eredmény, akik az elmúlt évtizedekben a maffiózókkal közösen lopták szét az országot! Ők azért jelennek meg az ilyen összejöveteleken, hogy meggátolják az érdemi párbeszédet, hogy kisiklassák a megoldás felé való lépéseket!
Látni kell, hogy akik összejátszva a maffiával, kéz-kezet mos alapon rabolták le az országot, azok nem érdekeltek a megújulásba, mert akkor az ő mocskos szerepük is kitudódna!
ómió
Alacsony az "uszítási potenciál", efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok