Szentkirályi Alexandra fideszes kormányszóvivő, Szalay-Bobrovniczky Kristóf kaszinó-milliárdos miniszterfelesége szerint idén nyáron is sokan választották a Balatont.

A fideszes milliárdosfeleség szerint nincs jobb buli, mint KOMPOZNI EGYET A BALATONON

A balatoni hajózást reklámozta a fideszes megmondóember. Forrás: Pixabay

Egymillió-kétszázezer fölött a kompok forgalma és közel hétszázezer utas a személyhajókon, ami mind a tavalyi, mind pedig a 2019-es év utasszámait felülmúlja – írta Facebookján a fideszes kormány szóvivője.

Egyre több biciklis is hajóra száll, tavalyhoz képest a kompokon közel 10 százalékos bővülés mellett számuk meghaladja a 100 ezret, míg a személyhajókon eddig 22 százalékkal többen utaztak kerékpárral, mint tavaly ilyenkor.

A kompok egész évben várják az utasokat, ahogy a Balaton is az év minden időszakában remek programokat és élményeket kínál! – idézi a 24.hu.

Siófok, Balatonfüred, Tihany, Tihanyrév és Balatonföldvár között 2023. szeptember 11-től szeptember 24-ig naponta közlekednek a hajójáratok. Utána, október 23-ig már csak szombat-vasárnaponként járnak.

Forrás: Facebook, 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Horizont: Hát inkább ribanc lesz a no,abból is a ner-fajta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@jesz: A kompországban,megint a sötétség az úr!Lásd a csatorna töltelékeket a villáikban az adónkból!Van itt lébec meg kuss!
izéke
" ne feledjék a kedves utazók,hogy a jegyek megvásárlásával támogatják a rászoruló neres oligarchákat és strómanokat mint amilyen a mi családunk is! "
jáger laszló
Nem kompozok
+ vagyok anélkül is!!
csak ennyi
barátilag
J-L.
ómió
Miért!? Mártha efftárs "merre yachtoz"!?
vacsi
Még nagyon sokféle szórakozási lehetőség van. Én sem szeretek hajókázni, és nem vagyok oda a Balatonért sem. Tengerpartra meg különösen nem megyek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.