Az EU populista jobboldala, különösen Viktor Orbán, a gyermekvállalás ösztönzését látja megoldásnak a demográfiai kihívásokra és a bevándorlás kérdésére. A tendencia nem új, de most újra előtérbe került.

Forrás: hirsziget.blog
Feltöltő: Hírsziget
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Falvédőre vele, és kitenni minden tűzhely fölé! Ellenőrizni fogják, az engedetlenek pedig kitaszíttatnak a társadalomból.
telegdilaci
Legalább is az Ő fajtája az szaporodik,hiába vezetnek, be mindent,csokot,babaváró hitelt csak nem akar több gyerek születni,hány éve nem emelkedett a családi pótlék,közben a gyerek holmikat horror áron lehet megvenni,egy 24-es kis szandál,vagy cipő többe kerül mint a családi pótlék amit kapnak a családok,és sajnos hogy a baba holmikon is 27%-kos áfa van! Parancsra viszont nem lehet szülni, meg kell teremteni a feltételeket,hogy több gyerek szülessen!
balos
@Nyírfa: Van 1 fideSShez illő javaslatom!Azok a férfiak,akik meddők gecileg,azok nem váltó műtét re kötelezhetők lregyenek így aztán ők is szülhetnének a nemzethy nyilasoknak árpádsávos gyereket!
Nyírfa
@balos: Remek ötlet! Igazi hazafi vagy! Csak védesd le, nehogy Rogán rátegye a mancsát! :)
DR PRÉDlKÁTOR
Szülnének, ha adva lennének a lehetőségek. Minimálbérrel nem lehet családot alapítani. Lakás nélkül nem lehet gyermeket vállalni. Sokan mégis megteszik... Na, ez a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.