Nem hagyhatta ott a tetemeket, ezért döntött így.

Elpusztult Bruder Márton törökbálinti ellenzéki képviselő két tehene, de ahelyett, hogy szabályszerűen elszállíttatta volna a tetemeket, inkább elásta a szomszéd gazda földjén – írta meg a Blikk.

Döglött teheneket ásott el szomszédja kertében Bruder Márton, az ellenzéki politikus

Az állatok földi maradványait a helyi vadász találta meg a Hosszú réti kaszáló területén, ő értesítette a földterület használóját, Markaly Lászlót, aki rögtön tudta, hogy a szomszéd Bruder Márton teheneiről van szó.

Kiderült, a közeli bozótosnál a képviselő megbízásából a gépkezelő ásta el épp a maradványokat.

"Nagyon sok bosszúságot okoz nekünk, hogy a tehenei szanaszét kószálnak, a borjak tönkreteszik a villanypásztort, megijesztik a lovakat, de a hiába szólunk, hogy építsen kerítést"

– mondta a gazda a lapnak.

Bruder Márton a Blikknek azt mondta, nem akart eltitkolni semmit.

"Aznap 38 fokos hőség volt és péntek, a szállító cég hétfőn jött volna leghamarabb. Nem hagyhattam ott ilyen körülmények között a teheneket. Állatorvos megállapította, hogy felfúvódás okozta a halálukat. Ő javasolta, hogy átmenetileg mindenképp fedjük be valamivel, amíg el nem szállítják"


- mondta az ellenzéki politikus.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@KisTehen: Most már rajtad lesz a sor...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
@KisTehen: Most már rajtad lesz a sor...
csak úgy....
temetni veszélyes! - @KisTehen: te ,hogy úsztad meg a bulit?
csak úgy....
@Pegero: a sok kovidos 50% át a fideszes tehetetlen tehenek tették el lábalól ,pedíg ök emberek voltak! belöled is egy faxa fidesz áldozat lesz..,te már egy mozdonynál is erösebb és okosabb! :)
gina
@Pegero: Téged is oda kellett volna temetni retkes arab,, tanulság te szemét, még mindig jobb kinyúlt állatolkat eltemetni, mint lopni hazudni te retkes senki meg az imádott fidesz szemeteid seggát nyalni proli
balos
Sajnos akadnak kivételes ellenzékiek akik hajaznak a fideSSes hülyékre!Ez is törvényszerű!Minden családban vannak fekete bárányok!
vacsi
"Állatorvos megállapította, hogy felfúvódás okozta a halálukat. Ő javasolta, hogy átmenetileg mindenképp fedjük be valamivel, amíg el nem szállítják"" - jó, de a szomszéd földjén?!
FLETÓ
@Horizont: Jó, de ezek itt fent már emancipálódtak!
FLETÓ
@Horizont: Eszem ágában nincs mentegetőzni!
ómió
Végtére is itt is "efftársiasan kellett eljárnia"!
izéke
Élve mégsem áshatta el őket...ez az új magyar szociális temetés 2.0 ;)))
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:16 ☻ „Ha a szarból trágya lesz, egyből kocsival viteti magát.” ( Hofi)
i.pinimg.com/originals/f9/81/bb/f981bb9aa9082845144a96156a48b06f.jpg
A vakság harmadik leggyakoribb oka a szürkehályog! A vallás és a fidesz ma is az első kettő! Az első kettő viszont csak az ostoba , gyenge jellemű emberekre hat. A szürkehályog nem válogat , viszont gyógyítható !
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143979012_2770672653185809_5405170607588656691_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ee52sXOST8QAX-NAlwi&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAJdTMM6Y-2W8qgPyK302O9m2o2IZm9sS7NeOUmJg62og&oe=6534A82C

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.